Emniyetten sıkı denetim!

.

21 Ekim 2014 Salı 10:30 2014-10-21 10:32:00
Emniyetten sıkı denetim!
 Yerleşim alanının doğal yapısının uygunluğu nedeniyle, ulaşım aracı olarak yoğunlukta bisiklet ve şarjlı bisikletlerin kullanıldığı İnegöl’de, kazaların yüzde 80’ini de motorsuz araçların oluşturduğu dikkat çekerken, son zamanlarda kazaların iyice artması, Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yoğun uygula yapmalarına neden oldu.

negöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği ekipleri, dün de motosiklet ve şarjlı bisiklet sürücülerine yönelik Suyolu caddesi üzerinde uygulama yaptı. Yapılan uygulamada kurallara uymayan motosiklet ve şarjlı bisiklet sürücülerine ağır cezalar uygulandı.

banner380

Ölümlü ve yaralamalı kazalara sebebiyet veren özellikle şarjlı bisikletlerin sürücülerini denetleyen ekipler, ‘sürücülerin 15 yaşını doldurmuş olmaları, koruyucu başlık (kask) kullanmaları ve bisikletlerinin faturalarını yanlarında taşımaları’ konusunda uyarılarda bulunurken, bu kurallara uymayan bisiklet sürücülerine ve kask takmayan motosiklet sürücülerine cezai işlem uyguladılar.

Uygulamalar sırasında denetlenen motosiklet sürücülerinden bazılarına, kurallara uymadıkları gerekçesiyle toplam 10 bin lira ceza kesildi. Ayrıca 3 motosiklette trafikten men edildi.

Son Güncelleme: 21.10.2014 10:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<