Engelli yerine park eden sürücüye 184 lira ceza

27 Kasım 2016 Pazar 17:00 2016-11-27 17:02:30
Engelli yerine park eden sürücüye 184 lira ceza
 İnegöl´ün çeşitli noktalarına engelli vatandaşlar için ayrılan park yerlerini işgal eden sürücülere yönelik cezalar uygulanmaya başladı.
İnegöl Devlet Hastanesi park alanında oluşturulan engelli park alanlarını işgal eden diğer sürücüler zor anlar yaşatıyor.

184 LİRA CEZA

Karayolları kanununun 61-O maddesi gereğince taşıt yolları üzerinde engelli sürücüler için ayrılan park yerlerine diğer sürücülerin park etmesi halinde 184 lira ceza işlem uygulamaları start aldı.

DEVLET HASTANESİ BAHÇESİNDE CEZA

Kamu kurum ve kuruluşlarının otoparklarında yaşanan kanun dışı park etme durumlarının önüne geçmek için harekete geçen İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği ekipleri, cezai işlem uygulamaya başladılar.

İnegöl Devlet Hastanesi yönetimi tarafından devlet hastanesi otopark kısmında engelliler için işaretler konulan park alanlarına diğer sürücülerin park ettiğini fark eden emniyet trafik ekipleri kanuna göre her sürücüye 184 TL cezai işlem uygulamaya başladılar. Bu tür uygulamaların devam edeceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 27.11.2016 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<