banner359

Ankara Ukrayna’daki Ateşkesten Memnun

Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’daki ateşkes ilanından memnun olunduğunu ifade etti. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Ukrayna’daki krize çözüm bulmaya yönelik Üçlü Temas Grubu’nun Minsk’te yapılan toplantıda ateşkes ilanına dair...

09 Eylül 2014 Salı 11:26
Ankara Ukrayna’daki Ateşkesten Memnun
Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’daki ateşkes ilanından memnun olunduğunu ifade etti.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, Ukrayna’daki krize çözüm bulmaya yönelik Üçlü Temas Grubu’nun Minsk’te yapılan toplantıda ateşkes ilanına dair mutabakata varılmasını memnuniyetle karşıladığı ifade edildi. Açıklamada, “Bu adımın krize uluslararası hukuk ve Ukrayna’nın toprak bütünlüğü temelinde kapsamlı ve kalıcı bir çözüme giden yolun başlangıcı olmasını temenni ediyoruz. İlgili tüm tarafları bu kapsamdaki yükümlülüklerine titizlikte uymaya davet ediyor, çözüm çabalarına Türkiye olarak katkıda bulunmaya hazır olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz” denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<