banner359

Ertuğrulgazi Turan Kurultayında

17 Ağustos 2017 Perşembe 10:31
Ertuğrulgazi Turan Kurultayında

Macaristan´ın Bugac şehrinde her yıl kutlanan Atalar Günü Turan Kurultayına katılan İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Erim, “Eğer Turan Birliği kurulur ve buda ekonomik bir işbirliğine dönüştürülürse hiçbir güç bizim önümüzde duramaz” dedi.

İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Erim, “Türklük gurur ve şuurunu, İslam ahlak ve faziletini yaşayanlara selam olsun. Macaristan´ın Bugac şehrinde her yıl kutlanan Atalar Günü Turan Kurultayına katılım sağlayan Bozüyük Ertuğrulgazi Derneği önceki dönem Başkanı ve Söğüt Şura üyesi Oğuz Serter ile birlikte Söğüt Ertuğrulgazi´yi Anma ve Yörük Şenlikleri kapsamında neler katabileceğimizi gözlemledik. Bizden çok farklı yaşam tarzı olmayan Avrupa Hun İmparatoru Atilla´nın torunlarından Kayı Boyunun yiğit evlatlarına selamlar getirdik. Eğer Turan Birliği kurulur ve buda ekonomik bir işbirliğine dönüştürülürse hiçbir güç bizim önümüzde duramaz” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<