banner359

Ertuğrulgazi'yi Anma Şenliklerine İnegöl İmzası

13 Eylül 2017 Çarşamba 12:08
Ertuğrulgazi'yi Anma Şenliklerine İnegöl İmzası

Söğüt'te düzenlenen 736. Ertuğrulgazi´yi Anma ve Söğüt şenliklerine İnegöl imzasını attı.

Başbakan Binali Yıldırım´ın da katıldığı şenlikte İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği çadır kurarak İnegöl´ü temsil etti.

İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği folklor ekibinin de gösterilerini sunduğu şenliklerde şanlı tarih ve Osmanlı İmparatorları dualarla anıldı. Dernek Başkanı Mehmet Erim, “8, 9, 10 Eylül tarihlerinde gerçekleşen 736. Ertuğrulgazi´yi Anma ve Söğüt şenliklerinde İnegöl Ertuğrulgazi Derneği olarak çadırımızı kurduk. Folklor ekibimiz gençlik komisyonumuz ve yönetim kurulumuzla programlara iştirak ettik. Başbakanımız Binali Yıldırım´ın teşrifleriyle çok sayıda Bakan, Milletvekili, protokol üyeleriyle tüm Bursa´yı temsilen İnegöl Ertuğrulgazi Derneğimize, Bilecik Valimiz Tahir Büyükakan, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu bizlere ve tüm İnegöl´e teşekkür etmiştir. Bizlerde bu organizasyonun bir parçası olmaktan gurur duyduğumuzu ifade ederiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<