banner359

Evi olanlar dikkat! Son 3 gün

28 Kasım 2015 Cumartesi 10:32 2015-11-28 10:32:29
Evi olanlar dikkat! Son 3 gün
 Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, 2015 yılına ait Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinin ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım 2015 Pazartesi günü sona ereceğini ve tahsilat servislerinin hafta sonu çalışacağını duyurdu.
Konu ile ilgili bir basın açıklaması yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, “2015 yılına ait Emlak, Çevre Temizlik ve Reklâm - İlan Vergilerinin ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım 2015 Pazartesi günü sona ereceğinden bu hafta Cumartesi ve Pazar günü Belediye Ek Hizmet Binasında bulunan tahsilat veznelerimiz hizmet vermeye devam edecektir” dedi.
 
CEZALI DURUMA DÜŞMEMEK İÇİN ÖDEME YAPIN
Taban; “Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ve Reklâm - İlan Vergilerinin 2. taksitlerinin ödeme süresi Pazartesi günü mesai bitiminde sona eriyor. Bu tarihi geçirenler cezalı duruma düşmüş olacak. Hem yaşanabilecek yoğunluk göz önünde bulundurularak hem de halkımızın mağdur olmaması adına böyle bir uygulamaya gidildi” şeklinde konuştu.
 
ÖDEMEDE KREDİ KARTI KOLAYLIĞI
Taban ayrıca; “Ödemelerde vatandaşlarımıza kredi kartı kolaylığı sağlandığı gibi belediyemizle anlaşmalı bankalar nezdinde de taksit imkânı sağlanmaktadır. Mükellefler borçlarını belediyemiz web portalı üzerinden öğrenebilecekleri gibi, ödemelerini güvenli bir şekilde “t-belediyecilik” hizmet ağımızdaki 0224 715 40 00 telefon hattı üzerinden de yapabileceklerdir” şeklinde konuştu.
 
ÖDEME YAPMAYANLARA İCRA-İ İŞLEM YAPILACAK
Son ödeme tarihine dikkat çeken Taban; “Süresi içerisinde ödeme yapmayanlar hakkında 6183 sayılı amme alacakları tahsili usulü hakkında kanun çerçevesince icra-i işlem yapılacaktır. Bu nedenle halkımızdan bu konuda duyarlı olmalarını rica ediyoruz. Unutmayalım ki belediye hizmetlerimizin sürekliliği ve devamlılığı halkımızın yükümlülüklerini zamanında, tam ve eksiksiz yerine getirmesiyle sağlanacaktır” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 28.11.2015 10:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<