banner359

Falcıya Ağır Ceza!

06 Ekim 2015 Salı 23:27 2015-10-06 23:30:00
Falcıya Ağır Ceza!
İnegöl´de fal bakma ve büyü bozma bahaneleriyle vatandaşların paralarını alarak dolandıran kadının yargılanmasında karar çıktı. Fal baktığı kişilerin şikayetçi olduğu kadına 13 yıl 10 ay hapis cezası ve 3 bin 200 lira para cezası verildi.

Fal baktığı ve büyü olduğunu iddia ederek, büyü bozma bahanesiyle para aldığı vatandaşların şikayeti üzerine gözaltına alınan sanık N.Y. son kez Hakim karşısına çıktı. İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde son kez Hakim karşısına çıkan sanık, son sözünü söyledi.

FAL BAKARAK DOLANDIRMIŞ

Sanık N.Y., “Ekonomik durumum iyi olmadığı için bazen para karşılığında fala bakarım. Şikayetçilerinde istekleri üzerine para karşılığında fallarına baktığım doğrudur. Ancak büyük yapma amacıyla veya büyü bozma amacıyla şikayetçilerden para alıp dolandırdığım doğru değildir. Ben sadece fallarına baktım. Bunu da şikayetçilerin kendi isteği ile yaptım. Fala bakmanın da suç olmadığını biliyorum. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum. Şikayetçilerin zararlarını karşılamaya hazırım. Beraatımı talep ediyorum” dedi.

6 KİŞİ ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

6 müştekiden 750 lira para, birinden ise 4 kilogram dana eti, battaniye aldığı tespit edilen falcı hakkında karar verildi. Sanığa 13 yıl 10 ay hapis cezası ve 3 bin 200 lira para cezası verdi. Sanık tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 06.10.2015 23:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<