banner359

Fas Üzerinden Yeni Pazarlara

28 Şubat 2017 Salı 09:51 2017-02-28 09:53:46
Fas Üzerinden Yeni Pazarlara

 MODEF öncülüğünde ihracatı artırma ve yeni pazarlara girme amacıyla yurtdışı ziyaretlerini sürdüren İnegöllü mobilyacılar, FAS´tan döndüler.

Verimli ticari görüşmeler yapan İnegöllü mobilyacılar, Fas üzerinden yeni pazarlara açılacaklar. Mobilyacılara çağrı yapan MODEF Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Fas´a ihracat noktasında biraz daha önem gösterin” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve 35 mobilyacının bulunduğu kafile Fas´taki önemli ticaret merkezlerini ziyaret ettiler. İkili görüşmeler yapan mobilyacılar, mobilya konusunda gelişmemiş olan Fas´a mobilya ihracatını artırmak için önemli görüşmeler yaptılar.

FAS´A TİCARİ GEZİ

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) ve MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, “MODEF öncülüğünde FAS´a 35 mobilyacımızla birlikte ticaret gezisi düzenledik. Daha önce de Fas´ı ziyaret etmiştik. Fas bizim hedef pazarlarımızın başında geliyor. Fas ile alakalı serbest ticaret anlaşmamız var. Fas´ta mobilya sektörü yeni gelişme sağlayan bir sektör. 4 gün süren gezide Fas´ın 37 mobilyacısı ile ikili görüşmeler yaptık. Bunun yanında dış ticaretçi arkadaşlarımız aktif pazarlama yaparak firmaları ziyaret ettiler. Genel anlamda Fas´ın mobilya sektörü ile ilgili bilgi edindik” dedi.

HEDEF BATI VE GÜNEY AFRİKA

İnegöllü mobilyacılara tavsiyelerde bulunan Uğurdağ, “İnegöllü mobilyacılarımız Fas pazarını ciddiye alsınlar. Fas hem büyüyen hem de mobilya sektörüne aç bir ülke. Özellikle masa sandalye, otel dekorasyonu anlamında çok ciddi açığı olan bir ülke. İnşallah bundan sonra da bu ülkeyle ilgili ticari görüşmelerimiz en üst seviyede devam edecek. Fas üzerinden Batı ve Güney Afrika´ya açılmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda stratejik bir noktaya sahip olan Fas gezisi çok verimli geçti. Mobilyacılarımız memnun oldular. Bundan sonraki hedefimiz Fas ihracatını artırmak” ifadelerini kullandı.

ÜLKELERE ZİYARETLER SÜRECEK

Hindistan, Güney Kore ve Günay Afrika ziyaretlerinin de olacağına dikkat çeken Uğurdağ, İnegöl fuarı için davetleri de yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 28.02.2017 09:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<