Feci kazada ölen 4 gencin cenazesi gözyaşları arasında defnedildi

22 Ekim 2016 Cumartesi 20:21
Feci kazada ölen 4 gencin cenazesi gözyaşları arasında defnedildi

İnegöl'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4 genç, gözyaşları içinde toprağa verildi.
Bursa’dan İnegöl’e seyir halinde olan Caner Çakmak (26) yönetimindeki 16 ZS 432 plakalı özel otomobil, Akhisar mahallesi girişi mevkiinde sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle taklalar atan otomobilde sürücü Caner Çakmak ve otomobilde bulunan Gökay Uslu (26), Ahmet Akbaş (24) ve Bedriye Demirtok (24) hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan Hatice Kızman (26) ağır yaralanarak, devlet hastanesinde tedavi altına alındı.
Kazada ölen 4 gencin cenazesi kesin ölümleri nedeniyle gönderildikleri Bursa Adli Tıp Kurumundan bu sabah çıkarılarak ailelere teslim edildi.
Caner Çakmak ve Gökay Uslu ile Ahmet Akbaş’ın cenazesi İnegöl’ün Gündüzlü Mahallesi’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.
Kazada ölen Bedriye Demirtok’un cenazesi ise ikamet ettiği İnegöl’ün Cerrah mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından götürüldüğü mahalle mezarlığında defnedildi.
Otomobilden sağ kurtulan Hatice Kızman’ın devlet hastanesi yoğun bakımında tedavisinin sürdüğü, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

banner380

Anahtar Kelimeler:
InegölHaberInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<