banner359

Festival için ilk toplantı

.

25 Mart 2015 Çarşamba 17:35 2015-03-25 17:44:15
Festival için ilk toplantı

 İnegöl Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 28.’si gerçekleştirilecek olan Uluslar Arası Kültür Sanat Festivali için ilk hazırlıklar derneklerle yapılan toplantıyla başladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Belediye Kültür Sanat Komisyonu Üyeleri Nedim Bayram, Irmak Akçay ve Emin Özdemir İnegöl’de bulunan kültür dernekleri temsilcileriyle bir araya gelerek düzenlenecek olan festivalin detayları hakkında istişarelerde bulundular. 

Toplantıda konuşan Başkan Yardımcısı Alper Taban; “28.sini gerçekleştireceğimiz Uluslar Arası Kültür Sanat Festivali ile ilgili dernek başkanlarımızla bir araya geldik. Festival hakkında hem dernek başkanlarımızı hem de kamuoyunu bilgilendirmek istedik. Geçmiş yıllarda kurallarını, ilkelerini, prensiplerini belirlemiş olduğumuz bu organizasyonla alakalı öneri, istek veya eleştiri noktasında derneklerimizle paylaşımlarda bulunarak daha iyiyi, daha güzeli nasıl yapabiliriz diye istişare edeceğiz” dedi.

Konuşmasının devamında festival tarihini de bildiren Taban; “28. Uluslar Arası Kültür Sanat Festivalimiz 15 Ağustos Cumartesi günü başlayıp 22 Ağustos Cumartesi akşamı son bulacak. Her geçen yıl daha geniş katılım ve organizasyonlarla gerçekleştirdiğimiz bu festivalde İnegöl’ün kültür mozaiğini oluşturan halkımızın, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerine mümkün olduğunca yer vermeye çalışıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da derneklerimiz kuracakları standlar ve yapacakları gösterilerle, İnegöl halkına coşkulu ve eğlenceli günler sunacaklar. Yurt dışından gelen Misafir Ülke Halk Dansları Toplulukları ve kardeş şehirlerimizden gelen misafirlerimiz de programımıza ayrı bir renk katacaklar” şeklinde konuştu.

Başkan Yardımcısı Taban konuşmasının sonunda; “Bu toplantı vesilesiyle festival tarihimizi kamuoyuna ilan ederken etkinliğimizin İnegöllümüze hayırlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 25.03.2015 17:44
Anahtar Kelimeler:
InegölFestival
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<