Festivalin Finalini Mustafa Keser Yaptı

24 Temmuz 2017 Pazartesi 14:54 2017-07-24 14:57:39
Festivalin Finalini Mustafa Keser Yaptı

İnegöl Belediyesi’nin 30. Uluslararası Kültür Sanat Festivali, Pazar akşamı düzenlenen Mustafa Keser konseri ile gerçekleştirildi.

Bu yıl 30’uncusu düzenlenen Uluslararası Kültür Sanat Festivali, Pazar akşamı nikah dairesi önündeki alanda gerçekleştirilen Mustafa Keser konseri ile son buldu. Finali yapan Mustafa Keser, İnegöllülere coşku dolu anlar yaşattı.

İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği konserde ünlü sanatçı Mustafa Keser, o muhteşem eserlerini İnegöllüler için seslendirdi. Konser alanını dolduran vatandaşlar bir yandan alkışlarıyla sanatçıya destek verirken, bir yandan da şarkılara eşlik ettiler. Eğlence ve coşkunun yoğun olduğu konserde Mustafa Keser, sohbetiyle de İnegöllülere doyumsuz bir gece yaşattı.

Konseri Belediye Başkanı Alinur Aktaş da izledi. Aktaş, konser sonrası sahneye çıkarak kısa bir konuşma yaptı. 10 gün boyunca dolu dolu bir festival geçirildiğini kaydeden Aktaş, “10 günden beri çok güzel bir festival geçiriyoruz. Bu akşam da Mustafa Keser konseriyle bunu taçlandırmış olduk. 7-8 yıl önce Mustafa Keser’i yine Anfi tiyatroda ağırlamıştık. Çok güzel bir coşku vardı ve yine aynısı oldu. Formundan hiç bir şey kaybetmiş değil. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Festivalin ana gayesi birlik ve beraberlikti. Ülkemizin ve dünyanın buna çok ihtiyacı var. Bütün renkleri gördük. Gerçekten hoş bir festival oldu. Destek veren herkese teşekkür ediyorum, sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. En kötü gecemiz böyle olsun” dedi.

Mustafa Keser de Başkan Aktaş’ın birlik beraberlik vurgusu yaptığı konuşması sonrası kısa bir konuşma yaparak “Başkanımızın söylediği birlik beraberlik çok önemli. Ben Cumhuriyet Bayramında bir twet attım. Hayatımda yazdığım en güzel twetti. Şöyle yazdım: Anam Kürt, babam Zaza, Ne mutlu Türküm Diyene” şeklinde konuştu.

Başkan Aktaş, Mustafa Keser’e hediye takdiminde de bulunarak sahneyi yeniden usta sanatçıya bıraktı. Geç saatlere kadar süren konserde Mustafa Keser, efsaneleşmiş eserleriyle İnegöllülere unutulmaz bir gece yaşattı. 

Son Güncelleme: 24.07.2017 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<