banner359

FETÖ operasyonunda 12 öğretmen gözaltında

11 Kasım 2016 Cuma 10:02 2016-11-11 10:08:52
FETÖ operasyonunda 12 öğretmen gözaltında

 İnegöl´de FETÖ-PDY soruşturmaları kapsamında iki gün içerisinde Jandarma ve İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kendi sorumluluk bölgelerinde düzenlenen operasyonlarda toplam 11 öğretmen gözaltına alındı.

 9 Kasım’da  İnegöl´de FETÖ-PDY operasyonları kapsamında düzenlenen operasyonla kapatılan İNESDER Derneğinin Başkanı Metin Kuş ve beraberindeki 4 kişi gece düzenlenen operasyonla gözaltına aldılar.
Edinilen bilgilere göre; savcılık talimatıyla İnegöl ve Bursa Jandarma Komutanlığı Ekiplerince düzenlenen operasyonda Dernek kurup FETÖ´ye finans ve üye sağladıkları iddia edilen ve KHK ile kapatılan İnegöl Eğitim Sevenler Derneği (İNESDER)´in Başkanı Metin Kuş ile Dernek yönetim kurulu üyesi 4 gözaltına alındılar.
BYLOOK’ÇU ÖĞRETMENLERE ŞOK BASKIN
Bu sabah saatlerinde ise İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 9 adrese yönelik operasyon yapıldı. Yapılan operasyonlarda FETÖ terör örgütü haberleşme aracı olan Bylook kullanıcısı oldukları tespit edilen 9 öğretmenden 7’si yakalanarak gözaltına alındılar. İki öğretmen ise aranıyor.
İki gün içerisinde yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 5’i jandarma komutanlığında, 7’si İnegöl Emniyet Müdürlüğünde olmak üzere toplam 12 şüphelinin sorguları sürüyor.

Son Güncelleme: 11.11.2016 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<