Fetö Operasyonunda 8 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

24 Ağustos 2016 Çarşamba 11:18 2016-08-24 11:20:54
Fetö Operasyonunda 8 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

İŞADAMLARI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonlar kapsamında gözaltına alınan ve aralarında işadamları ile öğretmenleri bulunduğu 8 kişi, emniyet ekiplerinin aldığı geniş güvenlik önlemleri arasında adliyeye sevk edildi.
FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Bursa ve İnegöl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İnegöl´de yaklaşık 2 hafta önce gözaltına alınan işadamları M.Ş., H.Y. K., B. Y., S. T., R.Y. ile öğretmen Ö. T., Y.D.,ve ev hanımı A.Y. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildiler.
2 SAVCI, 2 HAKİM TUTUKLANMIŞTI
İnegöl´de geçtiğimiz ay yapılan operasyonlarda iki savcı ve iki hakim yakalanarak tutuklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde de iki savcı gözaltına alınarak Bursa’ya sevk edilmişti.
14 POLİS AÇIĞA ALINMIŞTI
FETÖ/PDY operasyonları kapsamında İnegöl Emniyet Müdürlüğünde görevli aralarında rütbelilerinde bulunduğu 8 polisin ardından geçtiğimiz hafta da iki Komiser, bir Başpolis ile Bölge Trafik İstasyon Amirinin görevden alınmıştı. İnegöl´de rütbelilerinde aralarında bulunduğu 14 polis açığa alınmış oldu.
9 İŞADAMI TUTUKLANMIŞTI
Yine işadamlarına yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 12 işadamından 9´u tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

banner380

Son Güncelleme: 24.08.2016 11:20
Anahtar Kelimeler:
InegölHaber Inegöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<