banner359

Fuar Alanında Çalışmalar Sürüyor

12 Ekim 2016 Çarşamba 19:13 2016-10-12 19:33:02
Fuar Alanında Çalışmalar Sürüyor

 MODEF Yönetimi, 36. MODEF EXPO Fuarı öncesi stant yenileme çalışmalarını sürdürüyor.MODEF Başkanı Yavuz Uğurdağ, stant yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. 


Uğurdağ, “8-13 Kasım tarihleri arasında 36’ncısını düzenleyeceğimiz MODEF EXPO fuar çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Daha önce fuar alanımızdaki stantların yenilenmesi kararı almıştık. Eski stantlarımız yıkıldı. Şimdi yenileri yapılıyor. MODEF olarak stantlarımızın 4 tarafını profil ve sunta ile çevirip firmalarımıza hazır vaziyette vereceğiz. Firmalar da sadece ön cephelerini ve iç dekorasyonlarını kendileri yapacaklar. Fuarımıza kısa bir zaman kaldı. Fuarımızın üst katını tamamladık. Alt kattaki çalışmalar devam ediyor. inşallah bu hafta sonu itibariyle de stantlarımızı firmalara teslim edeceğiz. Bu sene itibariyle fuar kapsamında yurtdışı alım heyeti, medya tanıtım programlarımızı hazırladık. İnşallah önümüzdeki günlerde de medya reklamlarımız dönmeye başlayacak. Piyasa şartları itibariyle sıkıntılı bir sene yaşıyoruz. inşallah fuar, hem sanayimiz hem firmalarımız açısından olumlu geçer. Stant çalışmalarımız kapsamında köklü değişiklikler yaptık. İnşallah bu değişiklik fuara olumlu yansıyacak.17 Ekim Park Otel'de fuarla tarihinde fuarla ilgili bilgilendirme toplantısı yapacağız.Aynı toplantıda yeni fuar alanımızın da lansman toplantısını yapacağız. Tüm mobilyacılarımızı 17 Ekim Pazartesi günü 19.00'da toplantıya davet ediyoruz”  dedi.

Son Güncelleme: 12.10.2016 19:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<