Fuar dolu dolu geçiyor

19 Ekim 2017 Perşembe 16:11 2017-10-19 18:01:04
Fuar dolu dolu geçiyor

İnegöl’ün dünyaya açılan kapısı MODEF EXPO 3. Gününde dolu dizgin devam ediyor. Türkiye’nin çeşitli illerinden ve dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen ziyaretçiler fuardaki yeni ürünleri inceliyor.
İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, fuarda hareketin olduğunu söyledi.
30 BİN KİŞİYİ BAŞKA HİÇBİR ŞEKİLDE GETİREMEYİZ
Fuarı değerlendiren İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “Geçen yıla göre gayet güzel bir artışla 3 günü değerlendirebiliriz. Katılımcılarımız, ziyaretçilerimiz herkes memnun… Fuarımızda bir hareket var. İnegöl mobilya fuarının önemini herkes hissediyor. Fuar bitiminde inşallah ortalama 25-30 bin civarında bir ziyaretçiyi ağırlamış olacağız. Başkan hiçbir şekilde İnegöl’e 1 haftalık sürede 25-30 bin civarında kişiyi getiremeyiz. Fuar zamanında profesyonel ziyaretçilerimiz değerli ürünümüz mobilyayı görmek için İnegöl’e geliyorlar. Kendilerine hoş geldiniz diyoruz. İnşallah hayırlı fuarlar olur. Hem katılımcılarımıza hem ziyaretçilerimize hayırlı fuarlar diliyorum.” dedi.
Ayhan konuşmasını şöyle sürdürdü; “Özellikle 2016 ve 2017 yılında hammaddemize gelen zamlar üretici ve satıcıyı zor durumda bıraktı. 1 yıl içinde yüzde 60-70’lere varan malzeme zamları bizleri fiyatlarımızda ayarlama yapmak zorunda bıraktı. Mümkün olduğu kadar kendimizden taviz vererek ayarlama yaptık. Fiyatların şişmesi sonucunda özellikle yurtdışından alıcılarımızı ikna etmek konusunda çalışmalar yapıyoruz. Yapılacak bir şey yok. Yine de satışlarımız gayet güzel. İlgi ve alaka üst düzeyde. Burada tavizi veren yine biz olduk. Kârlarımızdan taviz verip indirimler yaptık. Zamları mümkün olduğu kadar az yansıttık. Bunun sıkıntısını yaşıyoruz. İnşallah 2017 yılında yapılan zamlar son olur. Yani normal seyrinde yapılan zamlara bir şey demiyoruz ama 1 ay, 45 gün arayla bilgilendirmeler geliyor, değişik sebepler sunarak zamlar yapıyorlar. Her ay bu zamları yaşadık. Sıkıntımız buydu yoksa biz ürettiğimiz ürünlerden, tasarımlarımızdan, kendimizden eminiz. Türkiye’nin 2018 model tasarımlarını burada sergiliyoruz. Yurtiçinde önümüzdeki yıldan itibaren bu mobilyaların birçok benzerlerini ve farklı tarzlarını Türkiye’de görebilirsiniz. Ben aynı zamanda İnegöllü tasarımcılarımızı da tebrik ediyorum. Onlar bu pastanın çileğidir. Bize ayrı bir hava kattılar. AR-GE’cilerimizi, emekçilerimizi tebrik ediyorum. Hep birlikte verilen çabalarla İnegöl mobilyası hem yurtiçinde hem de yurtdışında marka olmuştur. İnegöllüler farkını hissettiriyor”.diye konuştu.

banner380

Son Güncelleme: 19.10.2017 18:01
Anahtar Kelimeler:
InegölModefExpo
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<