banner359

Fuara katılan firmalara teşekkür plaketi verildi

12 Kasım 2016 Cumartesi 18:50 2016-11-12 19:05:47
Fuara katılan firmalara teşekkür plaketi verildi

 MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu, İnegöl’ün dünyaya açılan yüzü olan 36. MODEF EXPO’ya katılım gösteren firmalara plaket takdiminde bulundular.

Dün saat 16.00’da düzenlenen programda MODEF Yönetim Kurulu tarafından 36. MODEF EXPO fuarına katılım gösteren firmalara teşekkür plaketleri takdim edildi. Gerçekleştirilen programda katılımcı firma temsilcileriyle birebir görüşülerek istişarelerde bulunuldu.

MEMNUNİYET ÜST DÜZEYDE

Program esnasında bir konuşma yapan MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, “MODEF EXPO Fuarımızın songünlerindeyiz. Bugün itibariyle fuarımız hem perakende hem de profesyonel ziyaretçileriyle devam ediyor. Özellikle 36’ncısını düzenlediğimiz MODEF EXPO fuarımıza hem stant hem dekorasyon yenilememizle dış alım heyeti organizasyonlarıyla medya tanıtım programlarıyla farklı hazırlanmaya çalıştık. Programlarımızı yeniden gözden geçirerek bu seneki fuarımıza hazırlandık. Öncelikle Nisan fuarından sonra fuarımızın iç bünyesinde eski bulunan stantlarımızın yıkımıyla bu işe başladık. Bütün stantlarımız komple yıkılarak tekrardan yenilemeye gidildi. Bu yenileme fuarımıza çok ciddi bir verim ve profesyonellik kattı. Bunun yanında fuarımızın ilk girişinden itibaren dekorasyon çalışmalarımıza hız verdik. Bu çalışmalarla fuarımız yeni bir görüntüye büründü. Bununla ilgili de hem katılımcılarımızdan hem ziyaretçilerimizden çok önemli tepkiler aldık. Bugün geldiğimiz noktada açılış günümüzden itibaren yurtiçi ve yurtdışı ziyaretçilerimiz fuarımızdaki değişiklikleri, yenilikleri görerek çok mutlu oldular. Bizim en büyük övünç kaynağımız ziyaretçilerimizin fuarın yeni yüzünü beğenmiş olmaları, stantları beğenmiş olmaları, firmalarımızın yeni tasarımlarını beğenmiş olmalarıdır. Bu bizi çok ciddi bir şekilde memnun etti ve onurlandırdı.”

MODEF EXPO İNEGÖL’E VE TÜRKİYE’YE İYİ GELDİ

“MODEF Fuarı bu sene itibariyle psikolojik kırılmayı atlatmış durumdadır. 4-5 gündür aldığımız olumlu eleştiriler bizi bu yönde ayrıca motive etmektedir. Bundan sonra eminim ki bizi ziyaret edecek müşterilerimiz hem Mart ayında yapacağımız fuarı hem de MODEF EXPO 2017’yi özellikle bekleyecekler ve ziyaret edecekler. Biz bu ışığı ziyaretçilerimizden almış bulunuyoruz. Sizler de fuarımızı ziyaret ediyorsunuz. İnegöllü hemşerilerimiz fuarımızı ziyaret ediyorlar ve olumlu tepkilerde bulunuyorlar. Özellikle piyasaların zor şartlarda cereyan ettiği ve özellikle ihracat yapmış olduğumuz ülkelerin de siyasi ve ekonomik krizde bulunduğu bu dönemde MODEF EXPO fuarı reklamlarımızda, tanıtımlarımızda kullandığımız gibi İnegöl’e iyi geldi. MODEF EXPO hem İnegöl’e hem Türkiye mobilya sektörüne iyi geldi. İnşallah bu iyilikleri, güzellikleri geliştirerek devam edeceğiz. Esnafımızın ve İnegöl mobilya sektörünün bu fuarla birlikte azmi, iştahı ve özverisi daha da üst seviyeye çıkmıştır. Bu noktaya gelinceye kadar yönetim kurulumuza, MODEF personeline ve bize destek veren tüm kuruluşlara teşekkür ediyorum. Bu birlikte çalışmanın, birlikte karar vermenin bir neticesidir. Riskli kararlar verdik ve meyvesini aldık. Bizim değişimimize uyum sağlayan ciddi firmalarımız var. Standına ve ürünlerine yatırım yapan ciddi firmalarımız var. Bu firmalarımız da fuarımıza çok büyük katkı sağladılar. Sizin huzurunuzda katılan tüm firmalarımıza teşekkür ediyorum. 21-26 Mart tarihinde düzenleyeceğimiz MODEF 2017 fuarına da aynı hassasiyetle hazırlanacağız. Firmalarımızın da Mart fuarımıza hazırlanmalarını tavsiye ediyorum. İnşallah İnegöl 2017’de de hem MODEF’e hem de Türkiye mobilya sektörüne iyi gelmeye devam edecektir” dedi.

NİSAN FUARI MART’A ÇEKİLDİ

Nisan fuarının Mart ayına çekildiğini aktaran Uğurdağ, “Yönetim kurulu olarak kararımızı aldık. Daha önce Nisan’da yapmış olduğumuz fuarımız bundan sonra 21-26 Mart 2017 tarihinde düzenlenecektir. Nisan fuarı özellikle ilkbahar fuarıdır, sezonun açılış dönemidir. Ramazan’ın da öne gelmesinden dolayı Nisan fuarı tarihi gecikmiş duruma düşmüştü. Artık bunu 21-26 Mart tarihleri arasında düzenleyeceğiz ki ilk açılan piyasaya daha çabuk girelim, ürünlerimizi daha çabuk gösterelim ve sevkiyatı daha hızlı yapabilelim. Bunu Mart fuarında da göreceğiz. Doğru bir karar olacağını ümit ediyoruz” şeklinde konuştu.

YENİ TASARIMLAR FARK OLUŞTURDU

Fuarda yeni tasarımların öne çıktığını aktaran Uğurdağ, “Ürünlerin gerçek anlamda tasarıma sahip ürünler haline gelmesi fuarımızı çok olumlu seviyeye getirdi. Bu bir süreçtir. Biz tasarımdan, tarz ürünlerden, yeni ürünlerden bahsediyoruz. Bu fuarda da görüldü kihem standı hem ürünüyle kendini tazeleyen, tarza ve tasarıma ciddi yatırım yapan firmalar ön plana çıktı. Bu firmalarımız da fuara çok büyük katkı sağlamış oldular. İnşallah İnegöl mobilya sektörümüz bu noktadan sonra tasarıma daha çok önem verecek” diye konuştu.

ZİYARETÇİ AKINI VAR

Ziyaretçi rakamlarının önümüzdeki hafta yapılacak basın toplantısında net şekilde sunulacağını belirten Uğurdağ, “Açılışımızdan itibaren aldığımız verilerde ciddi şekilde ziyaretçi akını olduğunu görüyoruz. Net rakamları önümüzdeki günlerde açıklayacağız” dedi.

YENİ ÜLKELERDEN ZİYARETÇİLER İNEGÖL MOBİLYACILARIYLA BULUŞTU

Potansiyel ziyaretçiye ulaşıldığını dile getiren Uğurdağ, “Her daim fuarımızı ziyaret eden potansiyel ziyaretçilerimiz var. Bunun yanında özellikle yurtdışından yeni ülkelerden gelen ziyaretçilerimiz var. Bunun başında Güney Kore, Hindistan gibi ülkeler fuarımızı ziyaret etti. Bu da bizim dış alım heyeti ile ilgili yapmış olduğumuz çalışmaların neticesidir. Bundan sonra ziyaretçilerin fuarımızı üst düzeyde beğenmesinin ardından fuarımız Mart ayından itibaren daha çok ziyaretçiyi İnegöl’e çekecektir. Bu 2017 Kasım fuarına da yansımış olacaktır” diye konuştu.

YENİ VE FARKLI BİR YÜZ ORTAYA KONULDU

“36. MODEF EXPO’ya İnegöl fuar geçmişinin en iyisi diyebilir miyiz?” sorusunu yanıtlayan Uğurdağ, “Her yönetim kurulu en iyisini yapmak için mücadele eder. Bundan önceki fuarlarımız da iyiydi. Bu biraz daha farklı, ciddi çalışarak hazırlanmış bir fuar oldu. Bizler daha önceki fuarlarımızda, yönetim kurullarında çalışan başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz. Onlar da bir emek koydular. Her şey daha iyi ve güzel fuar yapmak içindi. Bu biraz daha güzel oldu. Yeni ve farklı yüz daha iyi ortaya çıktı” açıklamalarında bulundu.

Son Güncelleme: 12.11.2016 19:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<