Gaziantep Bb’li Kaleci Atilla İnegölspor’da

31 Temmuz 2015 Cuma 16:29
Gaziantep Bb’li Kaleci Atilla İnegölspor’da
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, dış transferde dokuzuncu imzayı PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un kalecisi Atilla Özmen’e attırdı. Tecrübeli eldivenle 1 yıllık sözleşme imzalandı.
6 Eylül 2015 Pazar günü oynanacak müsabakalar ile perdesi açılacak olan 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan İnegölspor, dış transferde daha önce Bülent Kocabaş, Mehmet Ayaz, Ahmet Devret, Türker Toptaş, Giresunspor’dan forvet Ergün Çakır, Nazilli Belediyespor’un orta sahası oyuncusu Erdi, Ankara Demirspor’dan Fatih Şerifoğlu ile Payasspor’dan Furkan Aydın’ı kadrosuna katarken, dokuzuncu imza Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un kalecisi Atilla Özmen’den geldi.
27 yaşındaki başarılı eldiven için düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkan Yardımcısı Hamit Haraslı, "Bugün kaleci transferimizi gerçekleştiriyoruz. Atilla Özmen arkadaşımız 1988 doğumlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde daha önce top oynamış. Kendisi ile 1 yıllık sözleşme imzalayacağız. Hedeflerimiz doğrultusunda ihtiyaç duyduğumuz oyuncuydu. Hocamızın da raporu doğrultusunda transferimizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız. İnegölspor’umuza ve kendisine hayırlı, uğurlu olsun. Sağ açık, sol açık ve forvet arkasına 3 tane daha nokta transfer yapılacaktır. Bununla alakalı çalışmalarımız devam ediyor. Pazartesi günü Bolu kampımız başlıyor. 18 Ağustos’a kadar sürecek. Bir aksilik olmazsa, önümüzdeki hafta gerekli mevkilere de gerekli oyuncuların transferlerini yapıp, büyük olasılıkla transferi kapatacağız” dedi.
İnegölspor’un yeni transferi Atilla Özmen ise, "İnegölspor’un altyapısından yetiştim. Yaklaşık 5-6 sene önce İnegölspor formasını giyindiğimden beri her zaman gönülden İnegölspor’u takip etttim. Geçen seneki yarım kalan şampiyonluğu tamamlamak için geldim buraya. Ben de bu kadroda yer almak istedim. İnşallah iki taraf için de hayırlısı olur, kazasız belasız güzel bir sezon geçer" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<