Gençlerin Huzur Turu Uçurumda Bitti

14 Kasım 2016 Pazartesi 11:58 2016-11-14 12:01:59
Gençlerin Huzur Turu Uçurumda Bitti

 İnegöl´de meydana gelen kaza da uçuruma uçarak 100 metre sonra ağaçlara çarparak hurdaya dönen araçta bulunan 4 genç mucizevi bir şekilde sağ kurtuldular. Parçalara ayrılarak ters duran otomobilden kurtulan yaralı 4 genç, hastaneye sevk edildi.

banner380
Edinilen bilgilere göre; 26 yaşındaki Bahadır B. otomobiline 3 arkadaşını da alarak İnegöl´ün Boğazova mevkiine huzur turuna çıktı. Turun ardından Çayyaka mahallesi istikametine keskin virajlı yolda seyir halinde olan sürücü 26 yaşındaki Bahadır Bayrak yönetimindeki 16 F 2238 plakalı özel otomobil, bayır aşağı giderken kontrolden çıktı.

DİK YAMAÇTAN ÇIKIP YARDIM İSTEDİLER

Hurdaya dönen aracın içinden yaralı halde çıkan gençler, dik yamaçtan seslerini duyan olmayınca, bu sefer de 100 metrelik dik yamaçtan yola çıkmak için yoğun mücadele verdiler.

Zorlukla düştükleri yola kendilerini zor atan gençlerin yardımına yoldan geçen sürücüler yetişti. Yaralı 4 genç, haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis ambulansları ile İnegöl Devlet hastanesine sevk edildiler.

Yaralı gençlerin vücutlarının çeşitli yerlerinde kırıklar oluştuğu sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirildi.

Kaza ile alakalı soruşturma sürüyor.

Son Güncelleme: 14.11.2016 12:01
Anahtar Kelimeler:
InegölHaberE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<