banner359

Gençlik Merkezinde Türkü Gecesi

.

21 Ekim 2014 Salı 14:42 2014-10-21 14:43:38
Gençlik Merkezinde Türkü Gecesi
 Kültür Sanat ve Gençlik Merkezinde küçük çaplı oda konserleri ve oda tiyatroları yaparak, çeşitli etkinliklerle ilçe halkını buluşturan İnegöl Belediyesi Cumartesi akşamı gerçekleştirdiği oda konserinde İnegöllülere keyifli bir hafta sonu yaşattı.

Ekim ayı kültür etkinlikleri kapsamında Kültür Sanat ve Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen oda konserinde Rıdvan Sayın, okuduğu birbirinden güzel türkülerle izleyenlere tam bir ziyafet yaşattı.

Ritimde Ahmet Cansever ve gitarda Aydın Şahin’in eşlik ettiği konserde Rıdvan Sayın, türküleri izleyicilerle birlikte okudu. Zaman zaman istek parçalara da yer veren Sayın, bazen hüzünlendirdi bazen de coşturdu. İzleyiciler program sonunda Sayın ve saz ekibini uzun süre alkışlarken, türkü dolu bir geceyi de geride bıraktılar.

Son Güncelleme: 21.10.2014 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<