Halı Yıkama Firmaları Denetlendi

.

16 Nisan 2015 Perşembe 20:01 2015-04-16 20:09:52
Halı Yıkama Firmaları Denetlendi
 İnegöl Belediyesi Zabıta Ekipleri bu hafta içerisinde İnegöl’de faaliyet gösteren 14 halı yıkama firmasını denetledi.
Denetlemeler sırasında ruhsatsız çalışan firmalara eksiklerini tamamlamaları için süre verildi 
Yapılan denetimler hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Alper Taban, “Zabıta ekiplerimiz yıl içerisinde İnegöl’de faaliyet gösteren işyerlerinde gıda sağlığı, hijyen, ölçü ve tartı aletlerinin doğruluğu, şehir estetiği gibi pek çok konu hakkında rutin denetimler yapıyor. Ekiplerimiz bu hafta içerisinde ilçemizde bulunan halı yıkama firmalarını incelemeye aldılar. İşletmelerin iş yeri açma ve çalışma ruhsatları denetlendi. Ruhsatsız çalışan firmalara eksiklerini tamamlamaları için süre verildi” dedi.
 
 İZİN BELGELERİ İNCELENİYOR
Verilen sürenin ardından hala eksiklerini tamamlamayan işyerlerinin kapatılacağını hatırlatan Taban; “Özellikle işyerlerinin duvarlarının fayans olup olmadığının yanı sıra deşarj izin belgeleri ve BUSKİ Müdürlüğünden alınan sondaj izin belgelerinin olup olmadığı yapılan incelemeler arasında yer alıyor” şeklinde konuştu.
 
Taban konuşmasının sonunda, ekiplerin 14 firmanın denetimini tamamladığını ayrıca eksik evrakı olan ve fiziki şartlarında yetersizlik bulunan esnafa da gerekli uyarılar yapıldığını aktardı.

Son Güncelleme: 16.04.2015 20:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<