Halide Serpil Şahin'den Başkan Aktaş'a Ziyaret

.

20 Nisan 2015 Pazartesi 17:44 2015-04-20 17:59:41
Halide Serpil Şahin'den Başkan Aktaş'a Ziyaret
 Ak Parti Bursa milletvekili adayı Halide Serpil Şahin  İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Şahin'e, İnegöl Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Esra Leblebici ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
Ziyarette bir açıklama yapan Halide Serpil Şahin; “Takdir edersiniz ki Sayın Alinur Aktaş Belediye Başkanlığı görevin de üçüncü dönemini icra ediyor. Kendisi halkın sorunları ve çözümleri noktasında ciddi bir bilgi birikimi ve donanıma sahip, istedik ki bizde kendisiyle hem bu konuları istişare edelim hem de kendisini makamında ziyaret edelim” dedi.

Şahin konuşmasının devamında; “İnegöl’ümüz çok güzel bir şehir, adeta bir metropol havasında. Şehri bu seviyeye yükselten Belediye Başkanımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevindeyken de birlikte çok çalışma fırsatımız olmuştu. Sağ olsun Başkanımız o günlerde de desteğini hiçbir zaman eksik etmedi. Kendilerine bu anlamda da çok teşekkür ediyorum.  İnegöl’deki seçim çalışmalarına başlamadan önce Başkanımızla fikir alış verişi yapalım istedik. Kendilerine bir kez daha İnegöl’e yapmış olduğu hizmetler adına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.  

Konuşmasına ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Başkan Alinur Aktaş ise; “Halide Serpil Şahin ismi İnegöl’ümüzle özdeşleşmiş bir isim. Halide Serpil Şahin, hem Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı, hem Sosyal İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı, hem de İnegöl’ümüze bir ilk yaşatarak İl Yönetim Kurulu Üyeliğimizi ve İl Başkan Yardımcılığını yapmış çok değerli ve çok önemli bir isimdir. Aynı zamanda eşleri de İnegöl’ümüzde yıllarca hastanede başhekim ve doktor olarak hizmet ederek, önemli hizmetlerde bulunmuş tanınan bir isimdir Kendisini Milletvekili listelerinde aday olarak görmek bizim için ayrı bir gurur ve onur verici bir durum. Dün itibariyle seçim çalışmalarına başladı. Bugünde İnegöl’ümüzde farklı sivil toplum kuruluşlarıyla, farklı gruplarla özellikle bayan ağırlıklı bir araya gelerek Ak Partimizin yeni dönem ile alakalı heyecanını, projelerini özellikle yeni anayasa çalışmalarını ve stratejilerini anlatacak. Kendisine kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Hem bir teşkilat mensubu olarak, hem de bir büyüğümüz olarak her zaman kendisinden istifade ettik. Ümit ediyorum ki çıktığı bu yolda Rabbim kendisine başarılar ihsan etsin” dedi.

Başkan Aktaş son olarak; “Başarısıyla hem parti olarak, hem de şahsım olarak övüneceğimi belirtmek istiyorum. Ben bu vesile ile hem kendisine, hem de arkadaşlarına ve çok değerli teşkilat mensuplarına tekrar hoş geldiniz diyorum, seçim çalışmalarımızın ilçemize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum” dedi. 

Son Güncelleme: 20.04.2015 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<