banner359

Halk Eğitim Merkezi Kursların Tanıtımı İçin Stant Açtı

22 Eylül 2017 Cuma 10:17
Halk Eğitim Merkezi Kursların Tanıtımı İçin Stant Açtı

2017-2018 eğitim öğretim yılı içerisinde açacağı kurslar için kayıt almaya başlayan Halk Eğitim Merkezi, şehrin 4 işlek bölgesinde başvuru stantları açarak halkın ayağına gidiyor. İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, yeni dönemde düzenlenecek kurslarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Müdür Burhanettin Özdemir, “2017-2018 eğitim öğretim yılı için kurs tanıtım faaliyetlerimizi başlatmış bulunuyoruz. 5-15 Eylül tarihleri arasında açacağımız kurslarla ilgili usta öğretici başvurularını aldık, onları 2 gün seminerden geçirdik. Yaklaşık 300 kişiyle bu başvuruları almış bulunuyoruz. Usta öğretici arkadaşlarımızla beraber alana çıkıp ayın 21´i ile 28´i arasında ilçemizin işlek 4 noktasında halkımızın ayağına giderek kurs başvurusu alıyoruz. Şuan Hükümet Konağı´ndaki bankamatiklerin olduğu bölgede, Sani Konukoğlu Cami önünde, Uzun Sokak girişinde ve hastanemizle birlikte 4 noktada kurs başvurularını almaya başladık. 2 Ekim´den itibaren kurslarımızı açmaya başlayacağız. Bu noktalarda başvuru formu doldurtuyoruz, kurslarla ilgili broşürümüzü veriyoruz ve talepleri alıp merkezimizdeki kurs başvuru havuzuna ekliyoruz. Kurslar açılacağı zaman da bu havuzdan faydalanıyoruz.”

“DEVAM EDEN KURSLARA BAŞVURULAMIYOR”

“‘Halk Eğitim´de hangi kurslar var, gelmek istiyorum´ deniyor. Halk Eğitim kursları açıldıktan sonra kayıt şansımız yok. Siz hangi alanda kurs almak istiyorsanız Halk Eğitim kurslarına başvuracaksınız, bu talebe göre de kurslarımızı açacağız, açıldığı gibi sistem otomatik kapanıyor ve devam eden kurslara başvuramıyorsunuz. Size göre, talebe göre kurslarımızı açıyoruz. Vatandaşlarımız almak istedikleri tüm kurs çeşitlerine bu kurs noktalarımızdan başvuracakları gibi yıl boyunca Halk Eğitim Merkezine gelerek başvurularını yapabilirler. Kurs başvurularımız devam ediyor. Resmi internet sitemizden de online başvuru yapılabilir. Oradan da başvuruları alıp kurslarımızı açabiliyoruz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
InegölHem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<