“Halkla Birlikte Halk İçin Çalışacağız”

13 Aralık 2017 Çarşamba 11:30 2017-12-13 18:58:50
“Halkla Birlikte Halk İçin Çalışacağız”


10 Aralık’ta yapılan kongrede Mustafa Ersan Başkanlığında göreve gelen AK Parti İlçe yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı da görev dağılımı da yapıldı.
AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, genç ekiple yola çıktıklarını ve kısa sürede tecrübe kazanarak adapte olacaklarını belirterek halkla iç içe ve her kesimle kol kola bir siyaset anlayışını benimseyeceklerini söyledi.
AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, kongrenin ardından gerçekleştirilen ilk yönetim kurulu toplantısı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
“İSTİŞAREYE AÇIK OLACAĞIZ”
AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, “Kongremizi gerçekleştirdikten sonra ilk yönetim kurulu toplantımızı yapıyoruz. Arkadaşlarımızla tanışıyoruz. Bu akşam yönetme kurulu görevlendirmelerini yapacağız. Arkadaşlarımız genç, dinamik ve tecrübesizler. Arkadaşlarımıza tecrübe kazandıracağız ve koşar adımlarla ilerleyeceğiz. Önümüzde 2019 gibi büyük ve önemli bir seçim var. Bu seçime kendimizi iyi hazırlayacağız. Sıkmadık el, dolaşmadık köprü, girilmedik hane kalmayacak. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve ana kademe olarak eski ve yeni arkadaşlarla hep beraber kol kola koşacağız. Partimizi en üst kademeye çıkartma, Cumhurbaşkanımıza destek verme açısından çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bunları yaparken STK’ların, siyasi büyüklerimizin görüşlerini alacağız, istişarelerde bulunacağız. Tecrübeli büyüklerimizin fikirlerine başvuracağız. Her fikre açık olacağız.” Dedi.
“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Ersan konuşmasını şöyle sürdürdü; “Biz yerelden sorumluyuz. Önce yerelde yapabileceğimiz işlere koşacağız. Bizi aşan, işleri Büyükşehir Belediye Başkanımızdan, Milletvekillerimizden destek isteyeceğiz. Onları da hayata geçirmeye çalışacağız. İnegöl için ne gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız.” Diye konuştu.
“HALKLA İÇ İÇEYİZ”
“Halkla iç içe olmayı düşünüyoruz. Zaten devamlı halkla bir aradayız. Yönetim kurulu arkadaşlarımız genelde esnaf insanlardır. İnsanlarla iç içe olan, dertlerini dinleyen ve çözüm sunabilecek kabiliyette olan arkadaşlarımızdır. İnşallah onlar da 1 aylık bir sürede adapte olacaklardır. Ondan sonra rahat bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.”
EN YÜKSEK OYU ALMAYA ÇALIŞACAĞIZ
“Önce Allah’ın yardımı sonra da bizim çabamızla ne kadar fazla oy alabilirsek onu almaya çalışacağız. Çalışmak bizden takdir Allah’tan” dedi.
GÖREV DAĞILIMI
Mustafa Ersan Başkanlığındaki yönetim kuruluna şu görevler verildi; Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığına Ömer Semiz, Teşkilat Başkanlığına Ali Toprak, Seçim İşleri Başkanlığına Derya Uysal, Tanıtım ve Medya Başkanlığına Mehmet Işıklar, Sosyal İşler Başkanlığına Suna Dardağan Demir, Yerel Yönetimler Başkanlığına Özgen Kurşun, Ekonomik İşler Başkanlığına Şeyma Topalak, Halkla İlişkiler Başkanlığına Fatih Aydoğan, Mali ve İdari İşler Başkanlığına Semih Şeherli, İlçe Sekreterliğine Mustafa Durmuş, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcılığına Recep Göze, Teşkalit Başkan Yardımcılıklarına Fahrettin Erdoğan, Mehmet Yıldırım ve Erkan Taşdemir, Seçim İşleri Başkan  Yardımcılığına Bilal Bayrak, Tanıtım ve Medya Yardımcılığına Melih Ateş, Sosyal İşler Başkan Yardımcılığına Arzu Keskin, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılıklarına Osman Yılmaz ve Ahmet Ünal, Ekonomik İşler Başkan Yardımcılığına Zübeyde Yakşe, Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılıklarına Mevlüt Durak ve Harun Ergün, Mali ve İdari İşler Başkan Yardımcılığına Cihan Sevinç ile İlçe Sekreter Yardımcılığına İsmail Biricik.

banner380

Son Güncelleme: 13.12.2017 18:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<