Hedeften Sapmış Değiliz

.

19 Aralık 2014 Cuma 11:55 2014-12-19 11:57:33
Hedeften Sapmış Değiliz
 İnegölspor yöneticileri,  Hotel Angelacoma’da düzenlenen basın toplantısında geride kalan ilk devreyi değerlendirdiler.

İnegölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim, “İlk devreyi İnegölspor olarak 2. sırada kapattık. Daha iyisi olabilir miydi? Belki olabilirdi. Ama bulunduğumuz yerden ve oynadığımız oyundan memnunuz. İlk devre boyunca bizleri yalnız bırakmadınız. Bizlerle beraber dışarı geldiniz. Yaptığımız toplantıda bizimle beraber oldunuz. O nedenle basın mensubu arkadaşlarla birlikte olup, birlikte sohbet etmek için böyle bir organizasyon düzenledik. Geldiğiniz için ve ilk dönem gösterdiğiniz emekler için teşekkür ediyorum” dedi.

İlk yarının tamamlanmasının ardından transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Erim, “Yönetim olarak hocadan gelen talimat üzerine esik bölgelere takviye için transfer çalışmalarımız devam ediyor. Şimdiye kadar görüşüp, kesin olarak anlaştığımız bir futbolcu yok. Böyle bir şey olursa sizinle ve kendi sitemizde paylaşacağız. Fakat teknik heyetin isteği doğrultusunda, 3 futbolcumuzu kiralık ya da bonservisi bile birlikte başka kulübe gönderilmesi kararı çıktı. Bunlar Cenk, Emre ve Ömer. Kendilerini isteyen kulüpler de var. Onlar kendilerine göre anlaşacaklar sonra yönetim olarak biz karar vereceğiz” şeklinde konuştu.

Lig başlangıcında şampiyonluk hedefi ile yola çıktıklarını hatırlatan Erim, “Sezon başlarken kendimize bir amaç koyduk. Buradan şampiyon olarak çıkma hedefi koyduk. Bakıyoruz; ilk yarı sonunda bu hedeften çok da sapmış değiliz. Ama son haftalara baktığımızda elbette ki neden birinci olamadık diye kaçırdığımız maçlara bakıyoruz, nasip diyoruz. Hayırlısı böylesiymiş. Ama 2. devrede daha iyi işler yapmaya çalışacağız. İnşallah transfer edeceğimiz futbolcular uyum sağlar ve ligi hedeflediğimiz noktada bitiririz” diye konuştu

banner380

Transferleri kampa yetiştirmek amacında olduklarını belirten Erim, “Kamp dönemi önümüzdeki hafta ayın 22'sinde başlıyor. 1 hafta sonrasında yılbaşı 2-3 gün tatil olacak. Daha sonra 1 hafta daha, yani 2 etap kamp olarak Antalya'da kamp yapacağız. Zaten bizim istediğimiz yapılacak transferleri hemen bitirip, kampa yetiştirmektir. Ama devre arası çokta kolay transfer olmuyor. İstediğimiz futbolcuları mecbur beklemek zorundayız. O yüzden en kısa zamanda eksikliklerimizi gidermeye çalışacağız” açıklamalarında bulundu.

Son Güncelleme: 19.12.2014 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<