banner359

Helal olsun!

11 Ekim 2017 Çarşamba 11:02
Helal olsun!

İnegöl´de bir vatandaşın duyarlılığı insanlık ölmedi dedirtti. Duyarlı vatandaş, alışveriş için gittiği dükkanın önünde yüklü miktarda bulduğu parayı polise teslim etti.

Kestel´e bağlı Şükraniye mahallesinde işletmecilik yapan Ümit Yazıcı, Ahmet Akyollu caddesi üzerinde alışveriş yaptığı dükkanın önünde bankamatikten para çeken bir vatandaşın düşürdüğü 10 bin lirayı buldu. Aracına binerek uzaklaşan vatandaşa yetişmeye çalışan Yazıcı, araca yetişemeyince durumu emniyet ekiplerine bildirdi.  Yazıcı, parayı tutanak karşılında emniyet ekiplerine teslim etti.

DUYARLI VATANDAŞA TEŞEKKÜR

Emniyet ekipleri Ümit Yazıcı´ya bu duyarlı davranışında dolayı teşekkür ederken, paranın Belediye Kayıp Eşya Birimine teslim edileceği belirtildi. Ekipler tarafından paranın sahibi bulunması için çalışma başlatıldı. Ümit Yazıcı, “Dükkandan alışveriş yaptığım sırada bir vatandaş parayla birlikte yürüyordu. İhtimalle yan tarafta bulunan ATM´den parayı çekti. Ceketinin cebine koyarken parayı düşürdü. Öncelikle kağıt parçası olduğunu düşündük. Sonrasında para olduğunu anladık. Vatandaşın aracına bindiğini fark ettik. Durdurmak için koştuk ama yetişemedik. Daha sonrasında burada parayı sayıp, durumu emniyet ekiplerine haber verdik. Şuanda da parayı onlara teslim ettik” şeklinde konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<