banner359

HEM'den Buhar Kazanı Yakma Kursu

22 Kasım 2017 Çarşamba 10:13
HEM'den Buhar Kazanı Yakma Kursu

Bursa´nın Gürsu ilçesinde meydana gelen ve 5 işçinin hayatını kaybettiği buhar kazanı patlatması gibi bir olayın İnegöl´de yaşanmaması için harekete geçen İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, ilk defa Sanayi Tipi Buhar Kazanı Yakma Kursu açıyor.

Kursla ilgili bilgi veren Müdür Burhanettin Özdemir, “Patlamalarla gündeme gelen hem sanayi tipi kazan hem de ev tipi kalorifer kazanlarıyla ilgili katı ve sıvı yakıtlı kazanlarıyla ilgili kurslar daha önce açmıştık. Bugüne kadar hiç açmadığımız sanayi tipi buhar kazanı yakma kursumuzu ilk defa açacağız. Bu kursumuz 56 saatlik bir kurs. Bunun 24 saati iş güvenliği ve iş sağlığı ile alakalı olacak. 32 saatinde de sanayi tipi buharlı kazan yakıcılığıyla alakalı teknik bilgiler verilecek. İnegöl´de gerek Organize Sanayi Bölgesinde, gerekse Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaların kazanlarında çalışanlarla alakalı bu kursumuzu çok yakında açacağız. Şuan başvuruları alıyoruz. Aynı zamanda doğalgaz, katı ve sıvı yakıtlı kalorifer ateşçisi eğitim kursumuzu da açacağız. İstek olursa Kızgın Yağ Kazan İşletmeciliği kursunu da açabiliriz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
InegölHalkEğitim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<