banner359

Huzur operasyonunda kıskıvrak yakalandılar

22 Ekim 2017 Pazar 11:48
Huzur operasyonunda kıskıvrak yakalandılar

İnegöl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin İnegöl’ün huzur ve güvenliğini sağlama konusunda operasyonlarını sürdürüyor.
Cuma akşamı İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Jandarma Özel Harekat (JÖH)'ünde desteği ile İnegöl'de sorumlu oldukları 4 farklı bölgede huzur ve güven operasyonu gerçekleştirdiler. 
İnegöl  İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı İstihbarat, Terörle Mücadele, Asayiş ve Trafik Ekipleri, Bursa'dan gelen Jandarma Özel Harekat (JÖH)  timleri olmak üzere 70 personelin katıldığı operasyonda araçlar didik didik arandı.
Özel eğitimli köpek unsurlarının da bulunduğu uygulamada 210 araç didik didik aranırken, bin 400 kişinin GBT’si sorgulandı. 
Sorgulanan şahıslardan ikisi bazı suçlardan araması olduğu tespit edilerek, gözaltına alındılar. 3 araca çeşitli trafik maddelerinden toplam bin lira cezai işlem uygulandı. 3 araç ise trafikten men edildi.

Anahtar Kelimeler:
InegölE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<