banner359

İç çamaşırlarından uyuşturucu çıktı!

11 Aralık 2016 Pazar 12:07 2016-12-11 12:15:12
İç çamaşırlarından uyuşturucu çıktı!

İÇ ÇAMAŞIRINDAN UYUŞTURUCU ÇIKTI
Diyarbakır’dan Bursa’ya giden özel otomobille uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı ihbarı üzerine hareket geçen İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından durdurulan ve didik didik aranan aracın çamurluğunda, araçta bulunan kadınların iç çamaşırı ve bel bölgesine sarılı vaziyette toplam 2 kilo metamfetamin isimli uyuşturucu madde ele geçirildi.
ADIM ADIM TAKİP
Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır’dan Bursa’ya gelen ve içerisinde ikisi bayan, ikisi erkek dört kişinin bulunduğu özel otomobil ile uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı ihbarını alan İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, belirtilen araç için Bozüyük tarafından İnegöl’e girişte pusu kurdu. Uzun süren beklemenin ardından ihbara konu özel otomobilin İnegöl sınırlarına girmesi ile birlikte düğmeye basıldı.
İNEGÖL’DE DURDURULDU
Bozüyük’ten İnegöl’e giriş yaptığından itibaren takibe alınan özel otomobil, İnegöl şehir merkezinde girişte durduruldu. Araçtan indirilen 29 yaşındaki A.Beyhan, 82 yaşındaki S. Beyhan, 25 yaşındaki B. Geter ve 18 yaşındaki S. Gümüş’ün üzerlerinde arama yapıldı.
İÇ ÇAMAŞIRI VE BELİNDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI
Yapılan aramalarda, 18 yaşındaki genç kız S. Gümüş’ün iç çamaşırında, 82 yaşındaki yaşlı kadının ise beline sarılı vaziyette metavitamin adlı uyuşturucu madde ele getirildi. Araçta yapılan aramalarda ise sağ ön çamurluğun içine gizlenmiş vaziyette toplam 2 kilogram metavitamin maddesi ele geçirildi.
ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER
İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından araçta bulunan ikisi bayan 4 kişi gözaltına alınırken, şahıslar Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildiler.

Son Güncelleme: 11.12.2016 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<