banner359

İhtisas Vergi Dairesi Açılıyor

26 Temmuz 2017 Çarşamba 17:48 2017-07-26 17:52:54
İhtisas Vergi Dairesi Açılıyor

 Türkiye genelindeki ticari potansiyeli yüksek olan farklı farklı illerde olduğu gibi Bursa’da da hizmete açılmasının ardından mükellef sayısı oldukça fazla olan İnegöl’de de İhtisas Vergi Dairesi kurulma çalışmaları başladı.

Yıllardan bu yana İnegöl’deki 13 bin mükellefe hizmet veren İnegöl Vergi Dairesi, Katma Değer Vergisi İadesi ve İhracat yapan firmalarla alakalı işlemlerini yeni açılacak olan İhtisas Vergi Dairesine devredecek.
Şuan sadece Bursa merkezde faaliyet gösteren İhtisas Vergi Dairesi’nin biri de İnegöl’de kurulacak.
Ankara, İstanbul, Gaziantep, İzmir ve Bursa illerinde açılan İhtisas Vergi Dairesi’nin biri daha ticari potansiyeli nedeniyle mükellef sayısı fazla olan İnegöl’de açılacak. 
3. KATTA HİZMET VERECEK
Sanayisi ile Türkiye genelindeki iller arasında ilk 20’ye giren İnegöl’de ihracatçıların, sanayicilerin, işadamlarının, iş dünyasının talep ettiği KDV iadelerinin zamanında doğru biçimde alınmasının sağlanması amacıyla İnegöl’de açılacak olan İhtisas Vergi Dairesi, mevcut Vergi Dairesinin 3. Katında hizmet verecek.
EYLÜL AYINDA HİZMET VERMESİ BEKLENİYOR
Mevcut binanın 3. Katında kuruluş çalışmalarının başladığı İhtisas Vergi Dairesi’nin Eylül ayında hizmet vermesinin hedeflendiği öğrenildi. İhtisas Vergi Dairesine Müdür atamasının yapıldığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 26.07.2017 17:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<