banner359

İki kamyon arasında sıkıştı

28 Nisan 2017 Cuma 09:49 2017-04-28 09:51:26
İki kamyon arasında sıkıştı

 İnegöl Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir fabrika içinde malzeme indirmek için geri manevra yapan kamyon ile park halindeki kamyonun arasında sıkışan bir kişi yaralandı.

Gemlik´ten İnegöl OSB´de faaliyet gösteren bir fabrikaya malzeme getiren iki kamyon, malzemeleri indirmek için geri manevra yaptı. Bu sırada arkasını göremeyen kamyon sürücüleri, 30 yaşındaki Hakan K.´yı dorselerin arasına sıkıştırarak yaraladılar. Acı içinde feryat eden adam, iş arkadaşlarının ikazları sonucu sürücülerin manevralarıyla sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Yaralanan adam, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekibinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi acil servis bölümüne götürülerek tedavi altına alındı. Yaralı adamın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Son Güncelleme: 28.04.2017 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<