İkinci el araç alacaklar bu habere dikkat

16 Ocak 2017 Pazartesi 21:06 2017-01-18 09:55:41
İkinci el araç alacaklar bu habere dikkat

 İnegöl’de Oto Ekspertiz Uzmanı Emre Yıldırım, ikinci el araç alacak vatandaşların mutlaka araçları ekspertiz yaptırdıktan sonra satın almalarını söyledi.

banner380
İkinci el araç alacak vatandaşların hasarlı ya da arızalı araç almak en büyük korkuları arasında yer alıyor. Kazasız diyerek satılan araçları alan müşteriler bir süre sonra acı gerçekle karşı karşıya kalabiliyor. Yetkililer ise ikinci el araç alınırken, mutlaka garanti veren bir ekspertize gösterilmesi konusunda uyarıyor.

Konuyla ilgili konuşan Oto Ekspertiz Uzmanı Emre Yıldırım,“Biz ekspertiz firmaları aracın her noktasını kontrol edip, dosya halinde müşteriye veriyoruz. Yaptığımız kontrollerin garantisini de veriyoruz. Aracın ilk önce motor performansını ölçüyoruz. Amortisör, fren testlerini yapıyoruz. Kaportasına bakıyoruz. Defransiyelinde sıkıntı var mı? Bunların hepsi ayrı ayrı kontrolden geçiyor. Müşteride aldığı aracın ne durumda olduğunu anlıyor. Bu hizmeti verip, kaportacı veya motorcu olmayan arkadaşlar var. Dışarıda eksper yazılıyor diye tercih ediliyor. Ancak içeri girildiğinde kimin yaptığı bilinmiyor. Ustalık belgesi var mı diye sorulmuyor. Maalesef bu bir kayıp. Biz profesyonel kişilerle çalışıyoruz. Ustalarımızın belgeleri tamdır. Şehir merkezine yakın bir konumda olmak vatandaşımızın da daha kolay ulaşmasını sağlıyor” dedi.

Son Güncelleme: 18.01.2017 09:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<