banner359

İlim Yayma Cemiyeti'nden Ömer Halisdemir'e ziyaret

17 Ekim 2017 Salı 10:12
İlim Yayma Cemiyeti'nden Ömer Halisdemir'e ziyaret

İlim Yayma Cemiyeti İnegöl Şubesi öğrencileri, 15 Temmuz hain darbe girişimin sembol isimlerinden biri olan şehit Ömer Halisdemir´i mezarı başında andı.

15 Temmuz hain darbe girişiminde Özel Kuvvetler Komutanlığı´nda görevliyken darbe girişimi sırasında komutanlığı ele geçirmek isteyen Tuğgeneral Semih Terzi´yi öldürdükten sonra şehit edilen Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir mezarı başında İlim Yayma Cemiyeti İnegöl Şubesi öğrencileri tarafından anıldı.

KABİR ZİYARETİ YAPILDI

Kapadokya kültür gezisi kapsamında Nevşehir´e giden İlim Yayma Cemiyeti İnegöl Şubesi öğrencileri, , Niğde´nin Bor ilçesi, Çıkurkuyu köyünde bulunan Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir´in kabri ziyaret edildi.

HATİM DUASI YAPILDI

İlim Yayma Cemiyeti İnegöl Şubesi Müdürü Mehmet Yurttutan, “Bir kültür bir şehir projesi kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte Kapadokya gezisi düzenlemiş olup, bu gezi kapsamında Aksaray, Nevşehir, Niğde şehirlerimizin kültürünü ve tarihlerini öğrencilerimize tanıtma imkânımız oldu. Öğrencilerimiz Kapadokya´nın tarihi ve doğal güzelliğini keşfetme imkânı buldular. Bu gezi kapsamında 15 Temmuz hain darbe girişimi sonucu şehit olan Ömer Halisdemir´in kabrini ziyaret ederek öğrencilerimizin daha önce yapmış oldukları hatim duasını bütün şehitlerimizin ruhuna armağan ettik” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<