banner359

İnegöl Belediyesi Araç Parkurunu Güçlendiriyor

28 Şubat 2017 Salı 19:13 2017-02-28 19:17:50
İnegöl Belediyesi Araç Parkurunu Güçlendiriyor

 İnegöl Belediyesi, her geçen gün büyüyen ve gelişen şehrin ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına iş makinesi parkurunu 6 yeni araçla güçlendirdi. Araçlardan biri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verildi. 6 araç İnegöl halkına hizmet için sahaya sürüldü.

İnegöl Belediyesi, her geçen gün büyüyen ve gelişen İnegöl’de, ilçe halkının ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verebilmek adına yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda 6 yeni iş makinesi Belediyenin araç parkuruna ilave edildi. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcıları Turgay Yel, Alper Taban, Adil Kansu, Eşref Yiğit ve Sabri Günaydın ile birlikte şantiyede yeni araçların tanıtımını yaptı.

1 adet kazıcı yükleyici iş makinası, 1 adet damperli kamyon, 1 adet çöp sıkıştırma üst yapılı kamyon, 1 adet çekici tır, 1 adet hafriyat tipi treyler ve 1 adet lowbed olmak üzere toplamda 6 araçtan oluşan yeni iş makinelerini inceleyen Başkan Aktaş, araç sürücülerine de hayırlı olsun dileklerini iletti. Aktaş, konuya ilişkin bir açıklama da yaparak her geçen gün iş potansiyelinin arttığı İnegöl’de halkın taleplerine cevap verebilmek adına yeni araç takviyesi yapıldığını söyledi. Aktaş, “Bugün hem encümen toplantımızı şantiyede yapalım istedik hem de İnegöl Belediyesi’nin iş makinesi ve araç parkuruna kattığımız yeni araçları bizatihi yerinde görelim ve ilçe halkımızla paylaşalım istedik. Enerjisi hiç tükenmeyen ve her geçen gün artarak devam eden bir belediye mantığıyla işlerimizi sevk ve idare ediyoruz. Takdir edersiniz ki 116 mahallesi, 255 bin nüfusu ve beraberinde ciddi yoğun bir iş hacmi olan İnegöl’de her geçen gün iş potansiyelinizi arttırmanız bunu da makine ekipmanla sağlamanız gerekiyor” dedi.

ONLARCA PROJE DEVAM EDİYOR
İnegöl Belediyesi’nin devam eden projelerini de sıralayarak bu çalışmaların hepsinin iş makineleri yardımıyla hayata geçtiğini kaydeden Aktaş, şöyle konuştu: “Akhisar Mahallesi Masal Köyü parkı, İnegöl Belediyesi Akıncılar Mahallesi Ürün Toplama Merkezi, Akhisar Mahallesi Kapalı Semt Pazar Yeri, İnegöl Belediyespor Sosyal Tesisleri, Kozluca Mahallesi Süt Toplama Merkezi, Kurşunlu Ürün Toplama Merkezi, Mehmet Çıracı Katlı Otoparkı, İnegöl Belediyesi Mahalle Konağı, Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi, Şekibe İnsel Doğal Yaşam Çiftliği ve daha nice yol, yeşil alan, spor tesisi ve benzeri çalışmalar… Tabi bu çalışmaların tamamı takdir edersiniz ki iş makineleriyle yoğun bir gayretle planla, projeyle devam ediyor. Bunları sevk ve idare edebilmek için de eldeki kaynakları maksimum verimlilikle kullanmak gerekiyor. Bugün de burada tanıtımını yaptığımız iş makineleri de Doğu ve Batı şantiyelerimiz ile merkez şantiyemizde konuşlandırılacak. 116 mahalleden bahsettim. 80-100 nüfuslu da olsa mahallemiz, 500 nüfuslu da olsa, 15 bin nüfuslu da olsa nihayetinde ihtiyaçlar her halükarda artarak devam ediyor.”

Başkan Aktaş, ortaya çıkan ihtiyaçları karşılamak üzere belirlenen makine ekipmanın İnegöl Belediyesi bünyesine dahil edildiğini de ifade ederek “Bunlardan 1 adet kazıcı yükleyici iş makinesi, 1 adet damperli kamyon, 1 adet çöp sıkıştırma üst yapılı kamyon, 1 adet çekici tır, 1 adet hafriyat tipi treyler, 1 adet lowbed olmak üzere toplamda 6 aracı daha İnegöl Belediyesi bünyesine katmış bulunuyoruz. Çöp sıkıştırmalı üst yapılı kamyon Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından verildi. Diğerleri de yaklaşık 1 milyon 100 bin TL gibi bir bedelle parası ödenerek satın alınmış makine ekipman. İnegöl Belediyemize hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanırız inşallah. Tabi değişen, gelişen, güzelleşen, her yıl 6-7 bin nüfus artışıyla beraber de ihtiyacı karşılamak adına yeni yolları açılan, yeni alanları açılan çalışmalarda bu makinelerin ciddi katkısı olacak. Ben ekip arkadaşlarımıza kazasız belasız sürüşler diliyorum” diye konuştu.

Son Güncelleme: 28.02.2017 19:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<