banner359

İnegöl Chp İlçe Teşkilatı Savaşa Hayır Dedi

04 Ağustos 2015 Salı 20:04 2015-08-04 20:12:32
İnegöl Chp İlçe Teşkilatı Savaşa Hayır Dedi
 Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Engin Başar, ülke genelinde yaşanan terör olaylarına yönelik olarak bir basın açıklaması gerçekleştirerek “Savaşa Hayır” mesajı verdi.
Saat 15.00’da parti binasında gerçekleştirilen basın açıklamasına CHP İlçe Başkanı Engin Başar ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nebahat Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile CHP İlçe Gençlik Kolları üyeleri katılım gösterdiler.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Engin Başar, “Bugün burada her gün ölen, öldürülen gençlerimiz için toplandık. Bunun için artık ‘Savaşa Hayır’ diyoruz. Birilerinin siyasi hesapları uğruna gençlerimizin öldürülmelerine isyanım var. Fakirken büyütülüp anne babalarının tek umutları olan gençlerimizin öldürülmesine isyanım var. Suruç’ta ölenler de askerlerimiz de polislerimiz de bizim çocuklarımız. Ölümleri ayıranlara isyanım var. Gencecik yaşta geleceği, umudu çalınan gençlerin öldürülmesine isyanım var. Çocukların yetim, kadınların dul kalmalarına isyanım var. Gizli hesaplar için daha ne kadar gariban insanımızın ölmesine göz yumacaksınız? İşte buna isyanım var. Biz ölüyoruz anam… Bu bir savaş değil. İster Türkçe, ister Lazca, ister Kürtçe, ister Arapça ağıt yak. Hangi dilden ağlarsan ağla anam, biz öldük! Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Ulusumuzun başı sağ olsun. Savaşa hayır” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 04.08.2015 20:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<