banner359

İnegöl'de 350 bin liralık soygun!

31 Ağustos 2015 Pazartesi 21:32 2015-08-31 21:44:39
İnegöl'de 350 bin liralık soygun!
 İnegöl Ağaç İşleri Sanayiinde faaliyet gösteren mobilya fabrikası, maskeli ellerinde baltalar bulunan 3 kişi tarafından soyuldu. Üç şahıstan birinin yüzünü açmasıyla hırsızlar güvenlik kameralarınca deşifre oldu. 

Edinilen bilgilere göre; dün gece saat 01.00 sıralarında Ağaç İşleri Sanayi 21. Sokakta faaliyet gösteren mobilya fabrikasının yan açık olan penceresinden fabrika içine giren 3 şahıs, ilk olarak zemin kattaki mutfağa ardından Ar-Ge odasına ardından da mescidi incelediler.

KAPILARI BALTAYLA KIRRDILAR

Mescitten çıkıp işyeri sahibinin odasına girmek için kitli olan kapıyı balta ile kıran 3 kişi, odaya sızdılar.

TELEFON IŞIKLARI İLE ODALARDA CİRİT ATTILAR

Oda içerisinde cep telefonlarının ekran ışıkları ile önünü gören hırsızlar odada arama yaptılar.

KASAYI AYAĞINA DÜŞÜRDÜ

İşyeri sahibinin para kasasına ulaşan 3 kişi kasayı kaldırarak götürmek istediler fakat, kasa ağır olduğu için elinden kayarak hırsızın ayağının üzerine düşerek yaralanmasına neden oldu.

MESCİT PERDESİYLE KASAYI TAŞIDILAR

Mescit perdesini yerinden söken 3 şahıs, perde içine koydukları para kasasını işyerinden zorlukla dışarı çıkardı.

LAPTOPLARI DA ÇALDILAR

Kasayı taşıdıktan sonra yeniden fabrikaya gelen hırsızlar bu seferde işyeri sahibinin odasında tablet bilgisayar ile baltayla kırdıkları hemen yan odadaki muhasebecilerin masalarını da aradılar. Muhasebe odasındaki iki masanın kitli olan çekmecelerinde kilitlerini kıran hırsızlar çekmeceler içindeki bozuk paraları da aldılar. Muhasebecilerin iki laptopunu da alan hırsızlar, çaldıkları büyük kasa ile bindikleri özel araçla uzaklaştılar.

TAM BİR SAAT OYALANDILAR

Fabrikaya girerek ellerini kollarını sallayarak hırsızlık yapan 3 şahsın fabrika içerisinde 1 saat boyunca oyalandığı da tespit edildi.

SABAH İŞYERİNE GELEN ÇALIŞANLAR ŞOK OLDU

Hırsızlık olayının ardından sabah saatlerinde işyerine gelen fabrika çalışanları hırsızlık olayını görünce emniyete haber verdiler.

Olay yerine gelen emniyet ekipleri güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyip, olay yerinde parmak izi çalışması yaptılar.

HIRSIZLARDAN BİRİ DEŞİFRE OLDU

Güvenlik kameralarını fark etmeyen hırsızlardan birinin maskesini bir süre çıkardığı ve o sırada güvenlik kameralarına yansıdığı gözlendi. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızların ayrıca güvenlik kameralarının kayıt cihazlarını da sökmeye çalıştıkları fakat başarılı olamadıkları ortaya çıktı.

POLİS DİDİK DİDİK HIRSIZLARI ARIYOR

Güvenlik kameraları görüntülerini inceleyen emniyet ekipleri hırsızların yakalanması için tahkikat başlattı.

350 BİN LİRALIK SOYGUN

Hırsızlık olayı ile alakalı bilgilendirme yapan İşyeri yetkilisi Fikret Serbest, “Gece saat 01.00 sıralarında 3 kişi içeriye giriyor. Mescitten perdeyi söküyorlar. Odanın kapısını baltayla kırıp içeriye giriyorlar. Kasayı perdenin üzerine koyup taşıyorlar. Laptopları çalıyorlar. Kasada dolarlar ve çekler olmak üzere 350 bin liraya yakın para vardı.” dedi.

Son Güncelleme: 31.08.2015 21:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<