banner359

İnegöl'de Acil Servis Karıştı

23 Ağustos 2015 Pazar 13:16 2015-08-23 13:43:23
İnegöl'de Acil Servis Karıştı
Yeniceköy mahallesinde meydana gelen kaza da yaralanan 5 yaşındaki çocuğun ailesi ile araç sahibi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Acil servis içerisinde meydana gelen bir kavgayı daha görevliler sonlandırmak için yoğun uğraş verdi.
DUYARLI SÜRÜCÜ
Edinilen bilgilere göre Yenice-Bursa caddesi üzerinde bulunan marketten bir şeyler aldıktan sonra iddiaya göre aniden yola fırlayan 5 yaşındaki Yiğit Z.’ye cadde üzerinde seyir halinde olan sürücü Ömer B. yönetimindeki özel otomobil çarptı. kaza sonucunda yaralanan minik çocuğu alan duyarlı sürücü kendi aracıyla çocuğu İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirerek tedavi olmasını sağladı.
ACİL SERVİS KARIŞTI
Kazayı duyan 5 yaşındaki çocuğu ailesi Acil servise koştu. Öfkeli aile bireyleri acil servis içinde otomobil sürücüsünün üzerine yürüdüler. Yaşanan kargaşa sırasında Acil Servis güvenlik ekipleri yetersiz kaldı. Öfkeli aile bireyleri çevredeki sağlık görevlileri ve vatandaşlar tarafından zorlukla sakinleştirildiler.

Son Güncelleme: 23.08.2015 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<