banner359

İnegöl'de Bina Çöktü

26 Temmuz 2015 Pazar 16:40 2015-07-26 16:47:16
İnegöl'de Bina Çöktü
Nuridoğrul caddesinde üzerinde meydana gelen olay da, iki katlı bina bir anda çöktü. İtfaiye Arama Kurtarma Ekipleri, enkaz altında insan aradı. Enkazın yanındaki apartman da çatlamalar meydana geldi.

Nuridoğrul caddesi hamam mevkiinde bulunan metruk binası satın alan müteahhit firma iş makineleri enkazın ardından temel kazma işlemi yapmaya başladılar. Temel açma işlemi yapıp işlerini tamamlayan iş makineleri, alandan çekildiler.

OPERATÖRLER SANİYELERLE KURTULDU

İş makinelerinin çalışmalarını yaptıktan sonra temel alanının hemen yanında bulunan Hasan Çakmak´ın işletmeci olduğu uydu cihaz satış dükkanının bulunduğu iki katlı bina, temel çalışmalarını dayanamayan bir anda çöktü.

İTFAİYE ENKAZ ALTINDA İNSAN ARADI

Yıkılan binayı gören vatandaşlar durumu emniyete ve İnegöl İtfaiyesine bildirdi. Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri enkaz altında bir süre insan aradı. Yapılan araştırmalar ve telefon aramaları sonucunda işyeri sahibinin bu gün dükkan faaliyeti olmadığı için işyerinin kapalı olduğu, iş makinelerinin ise yıkımdan kısa bir süre önce olay yerinden ayrıldığı ortaya çıktı.

İŞYERİNİN YIKILDIĞINI TATİLDEYKEN ÖĞRENDİ

Çevredeki esnaflar işyeri sahibi Hasan Çakmak´a telefonla ulaşarak nerede olduğunu sordular.

ÖNCE KARDEŞİNİ SORDU

Erdek´e gittiğini esnaflara telefonla bildiren işyeri sahibi kardeşi olan Burhan Çakmak´ın dükkanda olup olmadığını sordu. Esnaflar etrafta Burhan Çakmak´ı aradı. Aramalar sonucunda Burhan´ın dükkanda olmadığı, olay yerinde olduğu ortaya çıkınca, esnaflar derin bir oh çekti.

APARTMANIN İŞYERİ SAHİBİ TEPKİ GÖSTERDİ

Olay yerine gelen temel alanının yanında bulunan 5 katlı apartmanın zemin katında faaliyet gösteren işyeri sahibi Memduh Onur ise olay yerine gelerek müteahhit firma yetkililerine tepki gösterdi.

MİNİK KIZ O ANI YAŞADI

Müteahhit firma yetkililerine tepki gösteren İşyeri sahibinin Memduh Onur´un 7 yaşındaki kızı korkuyu yaşadı. Yetkililerle tartışan babasını gören minik kız sakinleştirmek için gözyaşı döktü. Yaşanan olay emniyet ekipleri tarafından sonlandırıldı.

APARTMANDA ÇATLAKLAR OLUŞTU

Yaşanan yıkılma sonucunda temel alanının yanındaki apartman da çatlaklar oluştu.

GÜVENLİK ŞERİDİ ÇEKİLDİ

Enkaz alanında geniş güvenlik önlemi alındı.

Son Güncelleme: 26.07.2015 16:47
Anahtar Kelimeler:
InegölHaberçökmeBina
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<