banner359

İnegöl'de Bombalı Araç Paniği!

25 Temmuz 2015 Cumartesi 03:41
İnegöl'de Bombalı Araç Paniği!


Bomba yüklü olduğu ihbarı üzerine Bursa istikametine seyir halindeki 21 plakalı özel otomobil Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından takibe alındı. Eskişehir Terörle Mücadele ekipleri adım adım takip ettikleri araçla ilgili Bursa ve İnegöl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerine bilgi verdi. Takip altındaki özel otomobil İnegöl sınırlarına girdiği andan itibaren Bursa ve İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. İnegöl girişinde Avarlar kavşağında, yoldan geçen araçlarla yığma yapan ekipler, belirtilen aracı beklemeye başladı.
Yığma yapılan yere gelen özel otomobil, ekipler tarafından durdurularak, sürücü dikkatli bir şekilde araçtan indirildi. Yere yatırılarak üst araması yapılan sürücünün üzerinden herhangi bir şey çıkmazken, Eskişehir’den buyana takip altında olan özel otomobil ekiplerin kontrolünde kurtarıcıya yüklenerek Emniyete çekildi.
Didik didik aranan özel otomobilde, ihbar edildiği gibi bomba türü bir şeye rastlanmadı. Sürücü ise, özel otomobili Ankara’dan yeni satın aldığını ve Bursa’ya gittiğini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<