banner359

İnegöl'de Can Pazarı 5 Yaralı

01 Temmuz 2016 Cuma 20:09 2016-07-01 20:13:04
İnegöl'de Can Pazarı 5 Yaralı

Son zamanlarda ağır yaralamalı ve maddi hasarlı kazaların meydana geldiği iki sokağın kesiştiği yerde bir feci kaza daha meydana geldi. can pazarının yaşandığı kaza da ikisi çocuk 5 kişi yaralandı.

FECİ ŞEKİLDE ÇARPIŞTILAR

Edinilen bilgilere göre; Süleymaniye mahallesi Hasköy sokak üzerinde seyir halinde olan engelli öğrencileri taşıyan sürücü Burhan F. yönetimindeki 16 KKF 42 plakalı servis aracı ile Hazine sokak üzerinde seyir halinde olan sürücü 31 yaşındaki sürücü Serdar U. yönetimindeki özel otomobil, iki sokağın kesiştiği yerde feci şekilde çarpıştılar. Çarpışmanın etkisi ile sürüklenen her iki araçta kaldırıma çarparak ancak durabildi.

HURDAYA DÖNDÜ

Kaza sonucunda can pazarı yaşandı. Özel otomobilin sürücüsü Serdar Ulusoy ile otomobilde bulunan eşi 31 yaşındaki Güneş U., çocukları 4 yaşındaki Esmanur U. ve 2 yaşındaki Celal U. ile Servis Aracındaki rehber öğretmen 20 yaşındaki Kübra O. yaralandı.

VATANDAŞLAR SEFERBER OLDULAR

Kazayı gören mahalle sakinleri, otomobil şoförünü sıkıştığı yerden kurtardılar.

ALLAH´IN ÇOCUKLARIMI BANA BAĞIŞLA

Kazanın etkisi ile şoka giren otomobil şoförü, çocuklarının durumundan habersiz bir şekilde “Allah´ım çocuklarımı bana bağışla” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Şoförün hemen yanında oturan eşi Güneş U. ise kaza yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekipleri ve vatandaşlarca sıkıştığı yerden çıkarıldı. Ailenin iki çocuğu kaza yerinden geçen özel araçlarla, diğer üç yaralı ise 112 Acil Servis Ambulansları ile Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİLER

Kazanın ardından mahalle sakinleri, söz konusu iki sokağın birleştiği yerde sık sık kazaların meydana geldiğini belirterek, yetkililerden bu sokaklarla alakalı önlem alınmasını istediler.

Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

 

Son Güncelleme: 01.07.2016 20:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<