banner359

İnegöl'de feci kaza! Kafa kafaya çarpıştılar

06 Aralık 2017 Çarşamba 16:30 2017-12-06 20:16:01
İnegöl'de feci kaza! Kafa kafaya çarpıştılar

İnegöl ile Yenişehir ilçe arasındaki karayolu üzerinde meydana gelen kaza da iki kamyon kafa kafaya çarpıştı; biri ağır iki kişi yaralandı.
Yenişehir istikametinden İnegöl’e seyir halinde olan sürücü 55 yaşındaki Mehmet Şahin Yönetimindeki mobilya firmasına ait 16 F 8656 plakalı kamyon, İnegöl’den Yenişehir’e seyir halinde olan sürücü Harun Öztürk 16 U 4373 plakalı kamyon İnegöl’ün Boğazköy mahallesi mevkiinde kafa kafaya çarpıştı.
Şiddetli çarpışmanın etkisi ile iki kamyonda savruldu. Kaza da iki kamyon sürücüsü de yaralandı.
Kaza sonucunda kamyon içerisinde sıkışan sürücü Mehmet Şahin Kaza yerine çağrılan İnegöl İtfaiyesi Arama Kurtarma ekiplerince kurtarıldı.
Ağır yaralanan Mehmet Ş. 112 Acil Servis ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesine sevk edilirken, diğer sürücü ise Yenişehir Devlet hastanesine sevk edildi.
Kaza sonucunda karayolunun gidiş ve dönüş yolunda trafik durdu. Karayolu kamyonların yoldan kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı.
Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Son Güncelleme: 06.12.2017 20:16
Anahtar Kelimeler:
InegölKaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<