banner359

İnegöl'de geceyi alevler aydınlattı

27 Kasım 2015 Cuma 01:08 2015-11-27 01:15:06
İnegöl'de geceyi alevler aydınlattı
İnegöl'de ikişer katlı iki tarihi bina, iddiaya göre içerisine girerek uyuşturucu madde kullanan gençlerin yaktığı ateş sonucu yanarak kül oldu. Yıkılma tehlikesi oluşturan binalar iş makinesi ile yıkıldı.
Edinilen bilgilere göre, Necmettin Vardar´a ait Osmaniye Mahallesi Gaziler Sokak numara 18 ve 20 adresindeki ikişer katlı iki metruk bina, içerisine girerek uyuşturucu madde kullanan gençlerin yaktığı ateşin kontrolden çıkması sonucu yanmaya başladı. Gençler yangının ardından metruk binadan çıkarak kaçarken, karşı apartman sakini kadının görerek bildirmesi üzerine gelen İnegöl İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Bir evde çıkan yangın, evin ahşap olması nedeniyle kısa sürede bitişikteki iki katlı ahşap binaya da sıçradı. İtfaiye ekiplerinin dört bin yandan müdahale ettiği yangın, 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınıp söndürüldü.
Ahşap binalar yangın nedeniyle büyük hasar görüp çökme tehlikesi oluştururken, gelen evlerin sahibinden izin alınarak binalar iş makinesi yardımı ile yıkıldı. Çevredeki güvenlik önlemi alan emniyet ekipleri, sokak sakinlerinin iddiası doğrultusunda yangına sebep olan uyuşturucu madde kullanan gençlerin yakalanması için geniş çaplı araştırma ve soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 27.11.2015 01:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<