İnegöl'de güpegündüz hırsızlık!

20 Kasım 2017 Pazartesi 16:49
İnegöl'de güpegündüz hırsızlık!

Orhaniye Mahallesi Çardak Cami mevkiinde çocuklarıyla alışveriş yapan kadının çantasını çalan hırsızlar, içindeki paraları aldıktan sonra çantayı atıp kaçtılar.

banner380

Edinilen bilgiye göre, Orhaniye Mahallesi Çardak Cami mevkiinde çocuklarıyla alışveriş yaptığı sırada Suriyeli Afaf Fettaş, bebek arabasının üzerine koyduğu çantasını hırsızlar çaldı. Alışveriş merkezinden çıktıktan sonra çantasının çalındığını fark eden Fettaş, durumu emniyet ekiplerine bildirdi. Nuri Doğrul Caddesi üzerinde ağaç kenarına atılan bir çanta ihbarı alan ekipler, olay yerine geldiklerinde çantanın Fettaş´a ait olduğu ortaya çıktı. Çantayı inceleyen Fettaş, içerisinde bulunan 400 lira ile altın ziynet eşyasının çalındığını fark etti.

Çanta incelenmek üzere olay yeri inceleme ekipleri tarafından alınırken, hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
InegölE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<