İnegöl'de izinsiz kazı yapan 5 kişi yakalandı

15 Kasım 2017 Çarşamba 10:32 2017-11-15 11:12:41
İnegöl'de izinsiz kazı yapan 5 kişi yakalandı


Bursa ve İnegöl jandarma Komutanlığı ekipleri İclaliye mahallesinde kaçak kazı yapan 5 şahsı suçüstü kıskıvrak yakaladılar. Yapılan incelemede 15 günden bu yana kazı yapan şahısların, ormanlık alanda kurdukları çadırlarda kazı boyunca yaşadıkları ortaya çıktı.
Edinilen bilgilere göre; Bursa ve İnegöl Jandarma komutanlığı ekipleri istihbarı çalışmalar sonucunda İclaliye mahallesindeki ormanlık alanda kazı yapıldığını tespit ettiler. Akşam saatlerinde düzenlenen operasyonda 5 şahıs kazı yaparken yakalandı.
Jandarma ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede 7 metre derinliğinde kazılmakta olan çukuru tespit ederlerken, şahısların kaçak kazı yaparken kullandıkları 1 adet diz üstü bilgisayar, 1 adet dedektör, 1 adet ses düzeyini artırıp azaltan cihaz, 2 metal arama çubuğu, 1 adet toprak altı röntgen cihazı, 1 adet jeneratör, 3 taş kırmak için murç, 1 adet akü, patlayıcı özelliği bulunan 6 adet kaya kırıcı fünye ve çok sayıda kazı malzemesi ele geçirildi. 
ÇADIR KURMUŞLAR
Öte yandan kaçak kazı yapan 5 şahsın, kazı boyunca kurdukları çadır içerisinde yaşadıkları, getirdikleri gıda ürünlerini ormanda yaktıkları ateşte pişirip yedikleri ortaya çıktı.
Gözaltına alınan A.S., F.T., S.G., İ.T. ve Y.K. jandarma ekiplerince adliyeye sevk edildiler.
Y.K. adli kontrol şartıyla, diğer 4 şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldılar.

banner380

Son Güncelleme: 15.11.2017 11:12
Anahtar Kelimeler:
InegölDefine
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<