banner359

İnegöl'de Keçi Kurtarma Operasyonu

04 Ağustos 2015 Salı 20:52 2015-08-04 20:58:38
İnegöl'de Keçi Kurtarma Operasyonu

 Alanyurt ile Organize Sanayi Bölgesi Arıtma Tesisi arasındaki alandan geçen kanalizasyon hattının geçtiği, kapağı çalınan logara düşen keçi, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kurtarıldı. Keçisine kavuşan adam, itfaiye ekiplerine teşekkür ve dua etti.

Keçilerini otlatmak için Organize Sanayi Bölgesi Arıtma Tesisi yakınlarındaki yeşillik alana götüren Yücel Durmaz, akşam olunca keçileri geri eve getirirken, yavru keçilerden birisi, kapağı çalınan altından lağım suyunun geçtiği logarın içine düştü. 

İçerisi lağım suyu dolu olan yaklaşık 3 metre derinliğindeki kuyuya düşen yavru keçiyi kendi imkanları ile kurtarması mümkün olmayan Yücel Durmaz, durumu İnegöl İtfaiyesine bildirdi.

ÇOCUK GİBİ YARDIM BEKLEDİ

Belirtilen adrese gelen İnegöl İtfaiye ekipleri, merdiven ve halat yardımı ile yavru keçiye ulaşmaya çalıştı. 

Buz gibi suyun içinde kurtarılmayı bekleyen yavru keçinin çıkardığı sesler çocuk ağlama sesinden ayırt edilemezken, ekipler yakaladıkları yavru keçiyi büyük bir özenle dışarıdaki arkadaşlarına teslim ettiler.

Tirtir titreyen keçi yavrusu battaniye ile sarılarak vücut ısınının normale dönmesi sağlanırken, keçinin sahibi Yücel Durmaz, itfaiye ekiplerine teşekkür ve dualar etti. 

Bir süre sonra hayata dönen sevimli hayvan, kendi imkanları ile ayağa kalkarak sürüye katıldı.

Son Güncelleme: 04.08.2015 20:58
Anahtar Kelimeler:
InegölHaberInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<