banner359

İnegöl'de Park Etme Kavgası;1Yaralı

29 Mayıs 2016 Pazar 17:02 2016-05-29 17:03:51
İnegöl'de Park Etme Kavgası;1Yaralı
Alanyurt pazaryerinde cemiyetine gelen vatandaşlar ile dolmuş şoförü arasında çıkan kavga da bir kişi yaralandı. Park etme nedeniyle çıkan kavga da minik çocuğun gözleri önünde babasını ayaklar altına alarak dövdüler.

Edinilen bilgilere göre; Alanyurt pazaryerinde Toplu taşıma aracını yıkamakta olan M.A. ile düğüne gelip aracını pazaryerine park eden şahıslar arasında tartışma çıktı. İddiaya göre; toplu taşıma için kullanılan Midibüsü yıkamakta olan otobüs şoförü M.A., otobüsün hemen arkasına park eden araç sürücüsüne biraz geriye çekmesi konusunda söylemde bulundu. Araçtan inen şahıslar ile otobüs şoförü arasında tartışma çıktı.

DÜĞÜNDEKİLER DE KAVGAYA KATILDI

Çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgayı gören düğüne katılan bazı vatandaşlar da kavgaya müdahil olunca ortalık karıştı. Düğün grubundaki vatandaşların arasında kalan otobüs şoförü linç edildi.

GÖZLERİ ÖNÜNDE BABASINI DÖVDÜLER

Kavga sırasında otobüs şoförünün oğlu 11 yaşındaki C.A., koşarak diğer otobüs şoförlerine “Yetişin babamı öldürüyorlar” diyerek yardım istedi. Diğer otobüs şoförleri de kavgayı karıştığı sırada olay yerine gelen Emniyet ekipleri vatandaşları ayırarak kavgayı sonlandırdılar.

HASTANELİK OLDU

Kavga sonucunda otobüs şoförü M. A. yaralandı. Yaralı şoför, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine götürülerek tedavi altına alındı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Emniyet ekiplerine olayı anlatan otobüs şoförünün oğlu C.A., “Babam otobüsü yıkıyordu. İki kişi geldi ona vurdular. Sonrasında diğer insanlarda geldi.” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

KAVGAYA KARIŞANLAR GÖZALTINA ALINDI

Kavgaya karışan şahıslar emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla alakalı tahkikat sürüyor. 

Son Güncelleme: 29.05.2016 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<