İnegöl'de Sağlıkçılara Saldırı!

05 Aralık 2016 Pazartesi 16:54 2016-12-05 16:57:14
İnegöl'de Sağlıkçılara Saldırı!

 İnegöl Devlet Hastanesi Dahiliye polikliniğinde meydana gelen olayda, doktora ve tıbbi sekretere sözlü hakarette bulunan iki kişi emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı.

banner380
Edinilen bilgiye göre, İnegöl Devlet Hastanesi Dahiliye polikliniğinde tedavi olmak için sıra bekleyen 55 yaşındaki R.E., sistemin arıza yapması üzerine bir süre bekledi. Yaklaşık yarım saat sonra sistemin düzelmesiyle tekrar hasta bakmaya başlayan Dahiliye uzmanı Z.Y.´ye, kendisinden sonra gelen hastalara baktığı iddiasıyla tepki gösteren R.E., ile tartışmaya başladı. Oğlu 35 yaşındaki E.E.´nin tartışmaya dahil olmasıyla R.E., Dahiliye Uzmanı Z.Y.´ye ve yanında çalışan Tıbbi Sekreteri hakaret etmeye başladı. Beyaz Kod verilmesi üzerine polikliniğe gelen güvenlik görevlileri R.E. ve E.E.´ye müdahale ederek, poliklinikten uzaklaştırıldı. Haber verilmesi üzerine Devlet Hastanesine gelen emniyet ekipleri R.E. ve E.E.´yi ifadeleri alınmak üzere gözaltına alarak, Emniyet Müdürlüğüne götürdüler.

Olayla ilgili gerekli tahkikatın sürdüğü belirtildi.

ELİNE ALDIĞI MAKASLA

SAĞLIK PERSONELİNE SALDIRMAYA KALKIŞTI

Gün içerisinden birkaç kez sokak ortasında bayılarak ambulans ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü´ne kaldırılan geç, eline aldığı makasla sağlık personeline saldırmaya kalkıştı.

Edinilen bilgilere göre, olay İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü´nde meydana geldi. Gün içerisinde bir kaç kez sokak ortasında bayılan Şahin Eymez, İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü´ne kaldırıldı. Acil Servis Bölümü´nde tedavi olan Eymez, kendisine serum takılması reddetti. Daha sonra eline sağlık personelinin makasını alan Eymez, etrafında bulunan sağlık personeline saldırmaya kalkıştı.

Hastane güvenliğinin devreye girmesi ile sakinleştirilmeye çalışılan genç, kendisinin Kastamonu´dan geldiğini ve uyuşturucu madde kullanmadığını ifade etti. Hastane Güvenliğinin ihbarı üzerine İnegöl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri hastaneye gelerek, sağlık personeline saldırmaya çalışan genci hastaneden çıkararak Emniyete götürdü.

Son Güncelleme: 05.12.2016 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<