banner359

İnegöl'de servis araçlarına sıkı denetim

03 Aralık 2016 Cumartesi 11:00 2016-12-03 11:04:38
İnegöl'de servis araçlarına sıkı denetim

 İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından, okullar bölgesinde öğrenci taşıma işi yapan Okul Servisi araçları ile fabrikalara işçi taşıyan servis araçları denetimden geçirildi.

İnegöl Devlet Hastanesi eski binası önünde İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerince yapılan denetimlerde, evraklarında eksikleri olan araçlara para cezası kesildi.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, okullara öğrenci taşıyan servis araçlarını denetlemeye devam edeceklerini belirterek, “Şu anda yapılan denetimlerde araçlarda, ‘Dur´ ve Okul Servis Aracı´ levhası bulundurulması, kapılarının otomatik olması, kapılarda ve camlarda gerekli güvenlik önlemlerinin alınmış olması, her yolcu koltuğunda emniyet kemerinin olması ile alakalı denetim yapıyoruz. Eğitim öğretim yılı içerisinde okul servisi araçlarına yönelik denetimler devam edecek. Aşırı öğrenci taşınmaması, rehber öğretmen bulundurulması konusunda da denetimler yapacağız. Aynı zamanda fabrika servislerine yönelikte denetimlerimiz aralıksız devam edecek” diye konuştular. 

Son Güncelleme: 03.12.2016 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<