banner359

İnegöl'de şüpheli paket paniği!

01 Mayıs 2016 Pazar 16:39 2016-05-01 16:49:47
İnegöl'de şüpheli paket paniği!
İnegöl´de Besler İnegöl köftecisi önünde bulunan şüpheli çantanın, kim tarafından bırakıldığı ortaya çıktı. İşyerinin güvenlik kameralarının incelenmesi üzerine, şüpheli paketin bir bebek arabasından düştüğü görüntülere yansıdı.

Edinilen bilgilere göre; Besler İnegöl Köftecisi önündeki kaldırım üzerinde duran bir kadın cüzdanı şeklindeki şüpheli paketi görenler durumu İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri şüpheli çantanın çevresine güvenlik şeritlerini çektiler.

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Emniyet ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldılar. İşyerinin güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüpheli çanta diye adlandırılan cüzdanın aslında bir kadından düştüğünü ortaya çıkardılar.

Güvenlik görüntülerine göre saat 16.00 sıralarında Avm tarafından Besler İnegöl köftecisi önündeki kaldırım üzerine bebek arabasını çıkarmaya çalışan bir kadının, bebek arabasından cüzdan düştü. Cüzdanını düşürdüğünü fark etmeyen kadın yoluna devam etti.

ALIP KALDIRIMA KOYDU

Yaklaşık 5 dakika sonra cüzdanın düştüğü yere aracını park etmeye çalışan sürücünün yanındaki arkadaşı yerde bulunan cüzdanı gördü. Ezilmemesi için cüzdanı alan vatandaş, hemen kaldırımın kenarına bıraktı.

Emniyet ekipleri güvenlik kamera görüntülerini inceledikten sonra şüpheli olan kadın cüzdanını açtılar. Cüzdandan kadın eşyaları çıktı.

Son Güncelleme: 01.05.2016 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<