İnegöl'de üst geçit isyanı!

09 Ekim 2017 Pazartesi 10:07
İnegöl'de üst geçit isyanı!

Trafik akışının oldukça yoğun olduğu Bursa-Ankara karayolu kenarında bulunan İnegöl´e bağlı Bilalköy mahallesi sakinleri sonunda ayaklandı.Bilalköy mahallesi sakinleri, karayolunda karşıdan karşıya geçerken büyük tehlike yaşadıklarını belirterek, yetkililere seslendiler. Mahalle sakinleri, karayolundan karşıya güvenli geçişler için üst geçit istiyorlar.

Bilalköy mahallesi girişindeki evde ikamet eden Hüseyin Cerrah, “Evimize gitmek için veya İnegöl´e gelmek için karayolundan karşıya geçerken çok sıkıntı yaşıyoruz. Dağın başında dahi ‘yabani hayvan çıkabilir´ diye levhalar var. Hayvanlara saygısı olan insanların, insanlara saygısı yok. Yaşlılar var, çocuklu kadınlarımız var. Zorlukla karşıya geçmeye çalışıyorlar. Kimi bariyerlerin altından, kimi üstünden sürünerek geçiyor. Buraya bir üst geçit veya alt geçit yapılmasını istiyoruz” dedi.

BURADA BİRÇOK YAŞLI İNSAN OTURUYOR

Mahalle sakinlerinden İsmet Yücedağ ise, “Biz yaşlıyız, burada birçok yaşlı insan oturuyor. Karşıya geçerken araçların çarpma tehlikesinin yanı sıra, yüksek bariyerler yüzünden karşıya geçemiyoruz. Birilerinin başına bir iş gelmeden, can kaybı yaşanmadan buraya bir geçit yapılmalı” dedi.

OLİMPİYATLARA KATILACAĞIZ!

banner380

Seyfullah Çakıroğlu´da, “Bu yoldan geçerken hızla koşarak geçiyoruz. Olimpiyatlara katılacağız böyle giderse! Burada her an sakatlanabilir, ölebiliriz. Akşam saatlerinde özellikle araçlar bizi de görmediği için büyük tehlikeler atlatıyoruz. Burada 55 hane var, 200 civarında insan yaşıyor. Karayollarına talepte bulunduk, fakat bize yardımcı olmadılar. Belediyemize başvuru yaptık. İnegöl Belediyemiz bu konuda bize inşallah yardım edecektir. Mağdur olmak istemiyoruz. Çocuklarımız, eşlerimiz ve yaşlılarımız buradan geçerken büyük tehlike yaşıyorlar” diye konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<