İnegöl'de uyuşturucu operasyonu 4 gözaltı

10 Ekim 2016 Pazartesi 12:23 2016-10-10 12:24:59
İnegöl'de uyuşturucu operasyonu 4 gözaltı
İnegöl'de Emniyet ekiplerince düzenlenen gece operasyonunda takip edilen aracın gizli bölmelerinden metanfetamin ve esrar maddeleri ile ruhsatsız silahlar ele geçirildi. Olayda 4 kişi gözaltına alındı.

ARACI TAKİBE ALDILAR

Edinilen bilgilere göre; İnegöl´ün Ertuğrulgazi caddesi mevkiinde hareket halindeki aracı takibe alan İnegöl Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, bir mobilya firmasının önünde durdurdu.

GİZLİ BÖLMELERDE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Araç içerisinde savcılık talimatıyla detaylı inceleme yapıldı. Yapılan aramada aracın gizli bölmelerinde ve iç döşemelerinde 100 gram civarında metanfetamin ve kullanıma hazır çok sayıda esrar maddesi ele geçirildi. Araçtaki 40 yaşındaki S.A., 33 yaşındaki A.B., 26 yaşındaki C.B. ve 33 yaşındaki D.Ç. üzerlerinde de yapılan aramada iki adet ruhsatsız silah ile çok sayıda mermi ele geçirildi.

MOBİLYACI VE TEKEL BAYİ İŞLETMECİLERİ

Satış hazırlığında olan tekel bayi işletmecileri ve mobilyacılardan 4 şahısta emniyet ekiplerince gözaltına alındı.

ADLİYEYE SEVK

Gözaltına alınan 4 şahısta sorgularının ardından İnegöl adliyesine çıkarıldılar. 

Son Güncelleme: 10.10.2016 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<